banner113

Alanya merkezli Türkiye'ye hizmet verecek!

banner106

Almanya merkezli LBC danışmanlık Türkiye'de danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Alanya merkezli Türkiye'ye hizmet verecek!
17 Haziran 2019 Pazartesi 15:28

banner108
banner238

LBC Danışmanlık Yöresel Alanya Ev Yemeklerinde ulusal ve yerel basın görevlileri ile bir araya geldi. Firmanın kurumsal tanıtım danışmanlığını yürüten Turuncu Medya tarafından organize edilen kahvaltıya şirket yöneticilerinin yanı sıra Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve basın kurumlarından temsilciler katıldı. Toplantıda şirket müdürü Dieter Maier kendisi ve şirketi hakkında bilgi verdi.

MAİER: DERİN BİLGİLER EDİNDİM
LBC Danışmanlık kurucusu ve Genel Müdürü Maier '6 yıl Porsche AG ve 5 yıl Porsche Consulting'de çalıştıktan sonra, Toyota Production Systems'de derin bilgiler edindim. 20 yıldan beri proses, koçluk ve yönetim danışmanlığı alanında çalışmaktayım. Tatil için geldiğim Alanya'ya aşık oldum ve yerleşmeye karar verdim. Daha sonra uzmanı olduğum için buradan yürütmeye başladım' dedi.

EN İYİ TANITIM
Maier şirketi ile ilgili olarak; 'Biz bağımsız bir şirketiz. Yaratıcı stratejiler geliştiririz ve uygulamanızda size mükemmel ve kanıtlanmış yeterliliğe dayanan tavsiyelerde bulunuruz. İyi bilinen yollarda çalışmaz, yetkinliğimizi ve yaratıcılığımızı geliştirir ve yerel duyarlılıkları ihmal etmeden küresel bir bakış açısıyla birleştiririz. LBC Consulting®, kurumsal stratejiler, insanlar, kurum kültürü, organizasyon, maliyet etkinliği, teknoloji ve geleceğin korunması gibi tüm faktörleri göz önünde bulundurarak müşterilerine bütünsel kavramlar, bunların en iyi tanıtımı ve verimli kullanımı için ürün ve üreticiden bağımsız olarak destek vermekteyiz' dedi.


ALANYA MERKEZLİ TÜRKİYE'YE HİZMET VERECEK

Avrupa, Rusya ve Ukrayna'da faaliyet gösteren şirket artık Alanya merkezli olarak tüm Türkiye'ye hizmet verecek. Sıcak bir ortamda geçen kahvaltılı toplantıda Maier basın çalışanları ile tek tek ilgilenip sohbet etti.

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.