banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI BİLAL GÖMEÇ, TİCARET ODA ÜYESİ YABANCI YATIRIMCILARLA BULUŞTU

banner106

Alanya’da yaşayan yabancı iş insanlarının gönül kapılarını sonuna dek açan Alanya Ticaret Odası Başkan Adayı Bilal Gömeç ekibinin aile halkasını her geçen gün genişletiyor.

ALTSO BAŞKAN ADAYI BİLAL GÖMEÇ, TİCARET ODA ÜYESİ  YABANCI YATIRIMCILARLA BULUŞTU
26 Eylül 2022 Pazartesi 21:27

banner108
banner238

Önceliği birlik ve beraberlik olan bu atmosferin içinde olmak, Türkiye’deki yaşamlarını daha güçlü hale ulaştırmak için bu ulvi hizmete omuz vermek istemişlerdir. Her zaman desteklerini sürdüreceklerini söyleyen yabancı  yatırımcılar, Alanya Ticaret Odası Başkan Adayı Bilal Gömeç’in ekibine dahil  olmaktan mutluluk duyduklarını ve dayanışmanın önemine işaret ettiler. 

Sonrasında aile fotoğraflarına bir yenisi daha eklenerek yapılan söyleşide böyle bir hizmetin bir parçası olmak istemelerinin nedeni olarak; aynı ilçede yaşayan, aynı amaçla, aynı hedefle eşit şartlarda Alanya için  bir arada  olduklarını belirttiler.
Alanya Ticaret Odası Başkan Adayı Bilal Gömeç yaptığı açıklamada;
‘’Farklı ülkelerden Alanya’mız da yatırımcı olan veya yatırımcı olmayı planlayan üyelerimize danışmanlık hizmeti alabilecekleri iletişim birimi oluşturacağız.Kuracağımız İletişim Birimi ile devletimizin imkanlarını odamızın yetkileri çerçevesinde iş insanları ile buluşturacağız.Bizim de gayretimiz, yeni süreçte yabancı yada Türk  fark etmeksizin iş insanlarımızın  eşit şartlarda önünü açmak   olacaktır. Gerek çalışma düzenleri ve gerekse rekabet piyasasında kıymetli iş insanlarımıza hakettiği değeri sunacağız’’

banner109

Etiketler; #bilal gömeç
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.