banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM, ALANYAYI KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR. DEMİRTAŞ VE KARGICAK'TA ESNAFLA BULUŞTU

banner106

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Alanya’nın doğu mahallelerindeki ziyaretlerine Demirtaş ve Kargıcak’ta devam etti. Çalışma ekibi ile birlikte iş insanlarını ziyaret eden Erdem, “Hayırlı işler dileyerek, esnafın taleplerini dinledi.”

ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM, ALANYAYI KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR. DEMİRTAŞ VE KARGICAK'TA ESNAFLA BULUŞTU
13 Ekim 2022 Perşembe 14:52

banner108
banner238

5 Kasım’da yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Organ Seçimlerinde başkanlığı hedefleyen Eray Erdemi, geçtiğimiz hafta Alanya’nın batı mahallelerinde iş insanlarını ziyaret ederek sıkmadık el bırakmamıştı. İddialı seçim çalışmasını sürdüren Erdem’in bu haftaki rotası ise Alanya’nın doğu mahalleleri oldu. Hafta başında çalışmalarında Mahmutlar’da devam eden ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, dün sabah saatlerinde Demirtaş’ta ziyaretlerine başladı. Erdem’i Demirtaş’ta Merhum Demirtaş Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Mustafa Aras’ın Ağabeyi Demirtaş Hal Derneği Başkanı Hasan Aras ve Demirtaş Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul karşıladı. ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Demirtaş ziyaretlerinde, AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Meliha Aras, Antalya Eczacılar Odası Alanya Temsilcisi Ufuk Aras Solmaz’ın yanı sıra Demirtaş’ta faaliyet gösteren iş insanlarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Erdem, ekip arkadaşı Hilmi Karagöz ile birlikte okul arkadaşları Bülent Çintaş ile karşılaşınca hoş sohbet gerçekleşti. 
KARGICAK’TA AYDOĞAN ZİYARET EDİLDİ
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Demirtaş’taki ziyaretlerinin ardından Kargıcak’a geçerek Gold City’de Önceki dönem ALTSO Başkanı, Aydoğan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Kerim Aydoğan ve Oğlu MHP Alanya Yönetim Kurulu Üyesi, Aydoğan A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aydoğan ziyaret edildi. Ardından Kargıcak’ta ziyaretlerini sürdüren Erdem, Mahmutlar Spor Kulübü Resmi Sponsoru Mia Invest sahibi İsmail Özer’i ziyaret ettikten sonra bölgedeki iş insanlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Seçim sürecinde her sektördeki iş insanları ile bir araya gelmeyi hedefleyen ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, “Seçim atmosferinin çok olumlu olduğunu. Kendileri açısında güzel bir süreç geçirdiklerini ve olumlu geri dönüşlerin kendisini ve ekibini motive ettiğini ifade etti

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.