banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM: BU GÜVEN BİZİ MOTİVE EDİYOR

banner106

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem'işehir merkezindeki ziyareti coşkulu bir biçimde gerçekleşti. İş insanları Erdem'i "Başkan" diyerek bağırlarına bastılar.

ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM: BU GÜVEN BİZİ MOTİVE EDİYOR
27 Ekim 2022 Perşembe 15:44

banner108
banner238

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, yaptığı açıklamalar ve ziyaretlerle takdir toplamaya devam ediyor. Oy hakkı olsun olmasın ticaretin her noktasındaki iş insanlarına temas etmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda gerek batı gerek doğu mahallelerinde sıkmadık el bırakmayan Erdem, Alanya şehir merkezindeki Atatürk Caddesi'nde ziyaretlerinde başkan gibi karşılandı. Kalabalık ekip arkadaşları ile öğlen saatlerinde Atatürk Caddesi'ne gelen ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, iş insanlarını dükkanlarında ziyaret ederek "hayırlı işler" diledi. Bazı iş insanları Erdem'i "Başkan" diyerek bağrına bastı. İş insanlarının da katılımı ile ziyaret yürüyüşü zafer yürüyüşünü andıran bir hal aldı. 
"TURİSTİ MERKEZE GETİRME KONUSUNDA ARKANIZDAYIZ" 
Bazı iş insanları Erdem'in turizmdeki eksiklerin tespitini yaptığı açıklamalarına dem vurarak "Turistin, şehir merkezine gelebilmesi konusundaki tespitlerinizi ve önerilerinizi yerinde bulduk. Bu konuda her daim iş insanları olarak arkanızda olacağız. Alanya'nın can damarı turizm ve Alanya ticaretinin başına da turizmci ancak ticaretin temelini bilen, Ankara ile yakın temasta olacak başkan lazım." 
"BU GÜVEN BİZİ MOTİVE EDİYOR" 
İş insanlarının tavrı karşısında morali daha da yükselen ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, "Sizlerin desteği benim için büyük bir motivasyon kaynağı. Sizlerin güveni benim için güç kaynağı. Alanya ticaretini ortak paydada birleştirmek ve ticaretin bütününe katkı sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyeceğiz." 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.