banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM “TÜM İŞ İNSANLARI TİCARETİN PAYDAŞI”

banner106

ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM “TÜM İŞ İNSANLARI TİCARETİN PAYDAŞI”
04 Ekim 2022 Salı 19:03

banner108
banner238

ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, Alanya’nın Batı Bölgesi’nde turizmci iş insanlarına ziyaretlerini sürdürdü. Turizm çarşılarında iş insanları ile görüşen Erdem, “Oy hakkınız olsun ya da olmasın hepiniz ticaretin paydaşlarısınız.” dedi. 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, Alanya’nın tüm bölgelerini sırayla ziyaret ediyor. 5 Kasım’da yapılacak ALTSO seçimi öncesinde “Ortak akıl” vurgusunu sık sık dile getiren Erdem, oy hakkı olsun olmasın ticaretin içerisindeki tüm iş insanları ile temas etme gayret gösteriyor. Erdem’in son durağı Alanya’nın en batısındaki İncekum ve Okurcalar’da yer alan turizmci iş insanları oldu. Sabah saatlerinde ekibi ile birlikte ALTSO tarafından gerçekleştirilen İstişare Toplantısı’na katılan Eray Erdem, daha sonra Alanya’nın batısında gerçekleştireceği ziyaretler için yola çıktı. 

İLK DURAK ALARA GRAND BAZAAR

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, ilk olarak Alanya’nın önemli turistik çarşılarından Alara Grand Bazaar’a gitti ve iş insanları ile görüşmeler yaptı. Ziyaretlerden memnun kalan turizmciler Erdem’e ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. “Bazı esnaflarımızın oyları yok ama siz ziyarete geliyorsunuz” diyen iş insanlarına Erdem ‘Burada oy hakkı önemli değil. Ticaret ortak bir dil gerektirir. Ticaretin sorunları da ortaktır. Biz tüm iş insanlarımızın sesi olmak istiyoruz” şeklinde yanıt verdi. 

“TÜM İŞ İNSANLARI TİCARETİN PAYDAŞI”

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, seçim sürecinde iş insanlarından gelen olumlu geri dönüşlerin motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Erdem, “Bugün bir grup ekip arkadaşımızla Okurcalar ve İncekum tarafındaki esnaflarımızı, iş insanlarımızı ziyaret ettik. Odaya üye olup olmaması çok önemli değil, neticede bu iş insanlarının hepsi ticaretin paydaşları. Onlarında muhakkak fikirleri olacak, tavsiyeleri olacak. Bizde bunları dinlemekle mükellefiz. Bu genel bir ziyaretti ve yapacaklarımızla ilgili fikirlerimizi beyan ettik. Hoş sohbetlerle bugünü tamamladık.” ifadelerini kullandı.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.