banner113

ALTSO Başkan adayı Tunahan Toksöz'den Yeni Proje: Galericiler Sitesi

banner106

9 Haziran 2020'de Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmelik ile apartman altında galeri açılmasının önü tamamen kapanmıştı.

ALTSO Başkan adayı Tunahan Toksöz'den Yeni Proje: Galericiler Sitesi
23 Eylül 2022 Cuma 17:37

banner108
banner238

Fakat hâlâ bununla ilgili sorunlar tam olarak çözülemedi. Hatta bazı oto galeri sahiplerinin apartman altı iş yerlerinden gitmemek için isim değişikliğine bile başvurduğunu duyuyoruz. İş yeri çalışma ruhsatı ile ilgili sorunlar ise halen devam ediyor.

Oto Galericileri ziyaret eden Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz, tek tek esnaf ile görüşerek bilgi alırken, görüş ve talepleri de dinledi. Esnafların büyük bir ilgi ile karşıladığı Toksöz, " Vizyon şehir Alanya'mıza ve esnafımıza yakışır, şık ofislerin olduğu geniş ve nezih alanlarda modern Oto Galeri Sitesi'ne ihtiyacımız var. Esnafımızdan bununla ilgili talep aldık. Bunun için elimizden gelen her türlü desteğe biz hazırız. 

Biz esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak ve esnafımızın mutluluğunu sağlamak için bu göreve talip olduk. ALTSO’da Göreve geldiğimizde yapacağımız ilk işlerden biri de bu konuda ilgili makamlarla iletişim halinde olup, ilçemize Oto Galericiler Sitesi'ni kazandıracağız. Bu süreci istişare ve el birliği içerisinde yürüteceğiz. İş yeri çalışma ruhsatı sorununu ise kökten çözmek için gerekli adımları atacağız." şeklinde proje çözümlerini açıkladı. 

Oto galerici esnafına işlerinde başarı temennisinde bulunarak, hayırlı kazançlar diledi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.