banner113

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'ün Turizm Hedefleri Turizmcilerin Yüzünü Güldürecek

banner106

Alanya ve Ticaret Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz seçim maratonunu süratle ve samimiyetle sürdürmeye devam ediyor

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'ün Turizm Hedefleri Turizmcilerin Yüzünü Güldürecek
15 Eylül 2022 Perşembe 19:56

banner108
banner238

Esnaf ziyaretlerinin bu haftaki durağı otelciler oldu. Turizm sektöründe yaşanan sorunları dinledi, talepleri aldı. Ziyaretleri sonrasında Alanya turizmcilerinin yüzünü güldürecek önemli açıklamalarda bulundu.

ALTSO Başkan Adayı Toksöz, turizmde stokçuluk olmadığını, boş kalan odanın o günü zararla kapattığını belirtti. Otellerin doğru zamanda, doğru fiyatlandırmalarla pazarlanması gerektiğine vurgu yaptı. 

Konuşmasını turizm hedefleri ile sürdüren Toksöz, yatak kapasitesi doluluğunun önemli olduğunu fakat gerçek büyümenin kaliteli hizmet anlayışıyla otelleri pazarlamaktan ve turistin Alanya'ya gelme nedenlerini çoğaltmaktan geçtiğini söyledi. 

Mart sonu tüm otelcilere "şorttayız" sözünü söyletmek istediğini, otelcisinin mutlu olmadığı bir turizm beldesinde hiçbir ticari sektörün gerçek mutluluğu yaşayamayacağını ifade etti.

Maddeler halinde hedeflerini ise şu şekilde sıraladı:

1. Alanya'ya gelen turistin gelme nedenleri üzerinde kapsamlı bir çalışma yapacağız.

2. Alanya ve bölgede bulunan otellerimizin  yatak sayısına bakmadan otellerimize tasarım ve müşterinin beklentilerini içeren tavsiye çalışması yapacağız. Otelcilerimizin oteli nerede olursa olsun, kaç yataklı olursa olsun tercih edilen otel olmasını sağlayacağız.

3. Hedeflerimiz sayesinde kârlılık oranı yüksek bir turizm beldesi olmayı başaracağız.

4. Rakam ve sayılar ile meşgul olmayacağız. Kaliteli hizmet anlayışımızdan taviz vermeden kârlılığı hedefleyen bir Alanya olacağız.

5. Esnâfımızın, turizmcimizin, tüccarımızın şehrimizde yaşama mutluluğu ile buluşması bizim en büyük başarı onurumuz olacaktır.

Geçen hafta turistleri Alanya'ya çekmek için dijital Alanya tanıtım projesinin detaylarını anlatan ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, bu hafta da turizmde pazarlamanın önemi hakkında açıklamalarını gerçekleştirdi.

banner109

Etiketler; #tunahan toksöz
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.