banner113

ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM'DEN ÇOK DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR: SABAH SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE İTTİFAK YAPTILAR! BU ABİLER YILLARCA ALANYANIN SIRTINDA KAMBUR OLDULAR!

banner106

ALTSO'da ikinci tur seçimlerinin tamamlanması ile Eray Erdem'in başkan seçilip yönetim kurulunun belli olmasının ardından Erdem, kamuoyuna basın açıklamasında bulundu

ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM'DEN ÇOK DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR: SABAH SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE İTTİFAK YAPTILAR! BU ABİLER YILLARCA ALANYANIN SIRTINDA KAMBUR OLDULAR!
12 Kasım 2022 Cumartesi 13:23

banner108
banner238


ALTSO Başkanı Erdem: "Bir haftada dördüncü zaferi yaşattılar"
" Bir haftadır Alanya kamuoyuna teşekkür etmekten bir hal olmuş durumdayız." diyen Erdem, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İttifak listeyle karşımıza çıkan iki aday arkadaşımıza tekrardan teşekkür ediyorum bize bir haftada dördüncü zaferi yaşattılar. Bugüne kadar bütün söylemlerimizde demeçlerimizde Alanya’nın önceliğimiz olduğunu, ortak payda olduğunu defalarca dile getirdik. Seçim sürecinde ve seçim bittikten sonra ki bir hafta boyunca Alanya kamuoyu çok gereksiz bir şekilde meşgul edildi. İnsanlar zan altında bırakıldı. Seçim sürecinde söylemiş olduğum bir çok iyi söylemden maalesef bende utanır duruma geldim. Çünkü diğer iki aday arkadaşımız hiç bir zaman ittifak söylentilerine katılmayarak ittifak olmayacağız demelerine rağmen sabah sürpriz bir şekilde ittifak olarak karşımıza çıktılar. Biz yine biliyoruz ki bu iki aday ve yanında ki abileri kimlerse ki bu abiler Alanya’nın sırtına yıllarca kambur olmuş abiler. Sabah 5’e kadar bu iki aday arkadaşı bir araya getirip kırmızı listeye destek verdirerek ittifak yaptılar. Bizim böyle bir kaygımız yoktu biz zaten kazanmıştık. Bizim sadece mahcubiyetimiz Alanya’ya ve iş insanlarımıza karşıydı. Bu durum bir kez daha tescillendi. Alanya kamuoyu, Alanya siyaseti, Alanya Ticaret Odası mensupları bu durumu kendi vicdanlarında kendi akıllarıyla ve ahlaklarıyla ayrı bir yerde değerlendirecektir.

SLOGAN TEŞEKKÜRÜ

Ben bu süreçte bize destek olan iş insanlarımıza, kamuoyuna ve kendi ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizi mahçup etmediler. İnşallah önümüzde ki dört yıllık süreci de kimseye mahcup olmadan tamamlarız. Diğer bütün söylenecekleri ve yaşananları ben Alanya’nın kamuoyuna bırakıyorum. Ben daha önce belirtmiştim onlarca slogan içerisinden çok kıymetli dostumun bulduğu bir slogan vardı. Bu sloganın bize takılacağını düşünmüştü. Biz de bu sloganı duyunca evet dedik bu slogan bize ve Alanya’ya yakışır. Sloganın sahibi Özgür kardeşim. Biz kendi aramızda slogan yarışması yapmıştık o yüzden bende onun hakkını teslim etmeden geçemeyeceğim. Neydi bizim sloganımız ‘tercih sizin Alanya hepimizin’ biz burda tercih sizin derken Alanya’da ki iş insanlarımızın tercihlerine saygı duyacağımızı vurgulamak istemiştik, Alanya hepimizin derken de gerçek anlamda Alanya’nın hepimizin olduğunu belirmek istemiştik. Yoksa bir şehirde doğmak kişide sadece bir aidiyet duygusu hissettirir. Oralı olmanın o şehirli olmanın kriterleri ayrıdır. Ben bu konuyu da kamuoyunun taktirine bırakıyor herkese teşekkür ediyorum." 


Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde Eray Erdem 35, Bilal Gömeç 22, Tunahan Toksöz 12 meclis üyesi kazanmıştı.Seçimin geride bırakılmasının ardından bugün ALTSO'da saat 10'da başlayayarak 69 meclis üyesinin katılımı ile meclis başkanı, TOBB delegesi, Disiplin Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulunun belirlenmesi için seçim yapıldı. Seçime ALTSO Başkanı seçilen Eray Erdem ile başkan adayları Bilal Gömeç ve Tunahan Toksöz de katıldı. Meclis üyeleri seçimde TOBB delegesi, Disiplin Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulunun belirlenmesi için oy kullandı. Seçimde Eray Erdem'in listesi 35, Bilal Gömeç'in listesi 34 oy aldı.  Kırmızı liste ile başkan adayı olan Bilal Gömeç, Erdem'i tebrik ettikten sonra salondan ayrıldı. 


Mavi listede yönetim kurulunda ve disiplin kurulunda listede yer alan isimler:

BAŞKAN:
Eray Erdem

YÖNETİM KURULU ASİL:
Ahmet Paşaoğlu
Kadir Hacıkadiroğlu
Mustafa Girenes
Hasan Yeniacun
Hasan Serter
Mesut Ersoy
Yakut Benal
Adil Memiş
Cem Özcan
Hakkı Uysal

ALTSO GENEL KURUL DELEGELERİ:
Bilal Korkmaz
Önder Görgülü
Muammer Soylu
Mehmet Kural
Veysi Aladağ
Gülabi Öztürk

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Mustafa Kemal Kahya
Ali Orkan
Selman Cebeci
Vedat Kaygısız
Mustafa Yalçın
İbrahim Karaçomak

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.