banner113

ALTSO BAŞKANI ERDEM DEVREYE GİRDİ, SORUN ÇÖZÜLDÜ VE MÜJDEYİ VERDİ! MÜLKÜ OLUP İKAMETGAHI OLMAYAN!

banner106

ALTSO Başkanı Eray Erdem, CK Enerji Akdeniz Elektrik’in ikametgahı olmayan yabancılara abonelik vermeme yönünde aldığı kararın ardından devreye girerek sorunu giderdi. 

ALTSO BAŞKANI ERDEM DEVREYE GİRDİ, SORUN ÇÖZÜLDÜ VE MÜJDEYİ VERDİ! MÜLKÜ OLUP İKAMETGAHI OLMAYAN!
13 Ocak 2023 Cuma 19:00

banner108
banner238

Konuya ilişkin CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Fahrettin Tunç’u arayarak uygulamanın düzeltilmesini isteyen ALTSO Başkanı Erdem, görüşmenin ardından müjdeyi vererek şunları söyledi; “ Arabayı sattıktan sonra anahtarını vermemek veya arabayı alana yakıt satmamak gibi bir uygulama ile karşı karşıyaydık. Ev veya mülk alan her kim olursa olsun elektrik abonelik alabilmesinin evrensel bir hak olduğunu CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Fahrettin Tunç’a anlattık” diye konuştu.

Genel Müdür Tunç’un kendilerine hak verdiğine işaret eden ALTSO Başkanı, “Mülk alan herkesin abonelik hakkı olduğunu anlattık.  Çünkü mülk alan yerli veya yabancı birine evinde karanlıkta veya soğukta otur denemezdi. Bölgemiz ve ülkemizin imajı açısından da bu durum sorun yaratacaktı. Genel müdürümüz ile görüşmelerimize devam edeceğiz. Mülk sahibi olmayan yabancıların da konutlarında elektriksiz kalmamaları konusunda ilerleyen süreçte görüş alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.

banner109

Etiketler; #eray erdem
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.