banner113

ALTSO bilgilendirmeye devam ediyor

banner106

ALTSO bilgilendirmeye devam ediyor
28 Eylül 2021 Salı 17:41

banner108
banner238

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliğinde ALTSO konferans salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin tarafından geçtiğimiz hafta da SGK İl Müdürlüğü işbirliğinde yine bir bilgilendirme toplantısı  düzenlemişti.

İş insanları, Mali Müşavirler ve esnaf odası başkanlarının ilgi gösterdiği toplantıya konuşmacı olarak Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Alanya Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, Grup Müdürü Servet Yılmaz, Mükellef Hizmetler Müdürü Kezban Şahbaz karşıladı.

BAŞKAN ŞAHİN HİÇ BOŞ DURMADI
Toplantı sonrasında Başkan Şahin’e plaket takdim eden Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan konuşmasında ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e de yer vererek, “Başkanımız ile geride bıraktığımız zor dönemlerde sık sık görüşerek Alanya’mızın taleplerini aldık. Üzerimize düşen konularda yardımcı olmaya gayret gösterdik. Sağ olsun kendisi de hiç boş durmadı. Alanya hakkında bilgileri düzenli olarak bizlere iletti” şeklinde konuştu.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Şahin, “Son yıllarda yaşanan krizlere ilave olarak pandeminin de eklendiğine işaret eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Geçtiğimiz yılı yok saydık. Bu yıl yüzde 50 ile çalışmak dahi ekonomiye can kattı. Biz pandemi dönemini de çalışarak geçirdik. Elimizi taşın altına koyduk. Birçok konuda yaptığımız çalışmaların karşılığını aldık. Devletimizin ilgili kurumlarına her gün bilgi verdik taleplerimizi ilettik. Yapılan yardımları takdir de etsek zaman zaman yanlışları yüksek sözle dile getirmekten kaçınmadık. Alanya’mızın haklarını sonuna kadar korumaya özen gösterdik” dedi.

Bu gibi toplantılar ile iş insanları ve mali müşavirleri güncellenen mevzuat değişiklikleri konusunda da bilgilendirmeyi amaçladıklarına işaret eden Şahin, “Biz sürekli üyelerimiz olan iş insanlarının en büyük destekçisi olan muhasebeci, mali müşavir arkadaşlarımızla dirsek temasındayız. Gelişmeleri beraber takip ediyoruz. Bu tür bilgilendirme toplantıları bilgiye en çok ihtiyacımız olan bu dönemde fazlasıyla önem kazandı. Bu vesile ile bizleri kırmayarak odamızda sunum gerçekleştiren Antalya Vergi Dairesi Başkanımız İlhan Karayılan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.


Toplantı sonrasında ise Başkan Şahin Antalya Vergi Dairesi Başkanı Karayılan, oda başkanlarına ve vergi dairesi yetkililerine aşure ikram etti.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.