banner113

ALTSO'DA SEÇİM SONRASI 3 ADAYDAN AÇIKLAMA GELDİ

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerinde Eray Erdem 35 meclis üyesi ile başkan seçildi. Bilal Gömeç 22 meclis üyesi ile ALTSO meclisine girerken, Tunahan Toksöz ise 12 meclis üyesi ile ALTSO meclisinde yer alacak. Kuyumcuların bulunduğu 7. komitede oyların eşit çıkması nedeniyle Eray Erdem ve Bilal Gömeç birer meclis üyeliği kazandılar.

ALTSO'DA SEÇİM SONRASI 3 ADAYDAN AÇIKLAMA GELDİ
06 Kasım 2022 Pazar 18:22

banner108
banner238


ERAY ERDEM: “KAZANAN ALANYA OLDU”
Seçim sonrasında konuşma yapan Eray Erdem, “Kazanan Alanya oldu” diyerek söze başladı. Konuşma sırasında duygulanan Eray Erdem, “Bu yola çıktığımızda kendimizden emindik. Gün geçtikçe yeni arkadaşlarımızın katılımı ile güçlenerek bugüne kadar geldik. Bu seçimi sizler sayesinde kazandık. Gecenizi gündüzünüze kattınız, evinizde ailenizden feragat ettiniz. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

“GÜLÜMSEYEN EKİP OLDUK”
“Seçim süreci Türkiye’ye örnek olacak bir biçimde geçti. Sürecin bu şekilde olmasında en büyük pay bizim. Süreçte küçük sataşmalar, olumsuzluklar oldu. Ancak bizim ekibimiz her zaman gülümsemeye devam etti. Provokasyona asla izin vermedik. Bu bizim yönetim şeklimizi de gösterdi. Kaostan kavgadan değil, ortak akıldan saygıdan güç kazanan bir yönetim sistemimiz olacak.”

Bilal Gömeç: “Biriz, beraberiz”
Seçim sonrasında mesaj yayınlayan Bilal Gömeç şunları söyledi; “Seçim Kampanyamız süresince evdeki eksikliğimi çocuklarıma hissettirmeyen kıymetli eşime, yokluğumda beni idare eden ve hep yanımda olan canım çocuklarıma, en önemlisi de şahsıma ve hayallerime inanarak bana destek olan hepsi birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımıza, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. İyiki Varsınız.
Biriz, beraberiz…”

Tunahan Toksöz: “Çalışmalarımıza devam edeceğiz”
Tunahan Toksöz ise yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; “Çok değerli aileme, kıymetli ekip arkadaşlarıma ve destekleriyle yanımızda duran tüm iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün içinde bulunduğumuz mücadele, yarın ihtiyacımız olan gücü geliştirdi. Önümüzde uzunca bir vakit var. Bu vaktin her gününü en verimli, en dolu şekilde değerlendireceğiz. Alanyamıza hizmet etmekten asla vazgeçmeyiz; çünkü vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir, şehrimize değer katacak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sevdamız Alanya için, dün olduğu gibi bugünde biz hazırız.”
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.