banner113

ALTSO'NUN ANKARA ÇIKARMASI SÜRÜYOR

banner106

ALTSO Başkanı Eray Erdem ve yönetim kurulunun Ankara temasları sürüyor. 

ALTSO'NUN ANKARA ÇIKARMASI SÜRÜYOR
21 Aralık 2022 Çarşamba 18:56

banner108
banner238

ALTSO öncülüğünde Alanya Müteahhitler Birliği'nin sektörden taleplerini içeren dosyası Şehircilik ve Çevre Bakanlığı'na sunuldu. Bakanlıktan özellikle müteahhitlerin yapı denetim konusunda yaşadığı sorunlar bakanlık yetkililerine aktarıldı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanı Mehmet Kural ile birlikte yaptıkları Ankara çıkarması sürüyor. ALTSO heyeti Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şehircilik ve Çevre Bakanlığı Riskli Yapılar Daire Başkanı Serdar Canikli, Yapı Denetim Daire Başkanı Ahmet Tuna Acar, Yapım Teknolojileri ve Laboratuvar Daire Başkanı İrşade Aydoğdu Gürbüz ile Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı İsmail Tuna Cebecioğlu‘nu ziyaret etti. 

Ziyarette müteahhitlerin inşatların zorunlu olarak denetimini yapan yapı denetim firmaları, firmaların farklı ilçelerden gelmesine dayalı başta zaman kaybı ile ortaya çıkan sorunlar başta olmak üzere sektörün beklenti ve taleplerini içeren dosya ALTSO Başkanı Erdem ve Mütbir Başkanı Küçüker tarafından bakanlık bürokratlarına sunuldu. 

Erdem, "İnşaat sektörümüzün sıkıntılarını dile getirip, yapı denetim mevzuatı başta olmak üzere sektöre ilişkin konularda taleplerimizi ilettik. Önümüzdeki süreçte her sektörün olduğu gibi inşaat sektörümüzün de sorunlarını takip etmeye devam edeceğiz" dedi.

ÇAVUŞOĞLU İLE HASRET GİDERİLDİ
Ankara temasları kapsamında ALTSO heyeti Kültür ve Turizm Bakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu'nu da ziyaret ederek hasret giderildi.  ALTSO Heyeti Ziyarette projeleri ve Alanya’daki gelişmeler konusunda Çavuşoğlu’nu bilgilendirdi. Turizm Bakan Danışmanı Çavuşoğlu da Alanya yararına olacak her konuda ALTSO Heyeti ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacağımı dileyerek Erdem’e başarılar diledi. 

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ İLE TBMM’DE BULUŞULDU
AK Parti Antalya Milletvekilleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya gelerek, TBMM Genel Kurul Toplantısı’nı izleyen ALTSO heyeti beklentilere ilişkin görüşme yaptı. Alanya’ya ilişkin projelerle ilgili destek istenen Tuba Vural Çokal, kemal Çekil, İbrahim Aydın ve Mustafa Köse projelerin destekçisi ve takipçisi olacaklarını belirtti.

İYİ PARTİ HEYETİ ALTSO’YU KONUK ETTİ

Erdem ve yönetimi ayrıca İYİ Parti Eğitim Politikalar Başkanı Sayın Sevinç Atabay, Toplumsal Politikalar Başkanı Ayfer Yılmaz, Siyaset Akademisi Başkanı Dr Yüksel Korkmaz ve Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya ile de bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.