banner113

Anadolubank yeni şubesini Alanya’da açtı

banner106

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, 116. şubesini Alanya’da açarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. 

Anadolubank yeni şubesini Alanya’da açtı
18 Ocak 2022 Salı 10:59

banner108
banner238

Müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma vizyonuyla çalışan Anadolubank, verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda ülke ekonomisine değer katmaya devam ediyor. Bir yandan dijital bankacılığa yaptığı yatırımlarla dikkat çekerken, bir yandan da şube kanalıyla yerinde ve özel hizmet anlayışını sürdürüyor. Müşteri odaklı yaklaşımı ile fark yaratan ve uzman kadrosu ile hizmet veren Anadolubank, 2019’dan beri başlattığı şube atılımını devam ettirerek 116. şubesini Alanya'da müşterilerinin hizmetine açtı. Tabana yaygın ve sürdürülebilir büyümeye son derece önem verdiklerini belirten Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke “Müşterilerimizi anlayan ve tanıyan, ihtiyaçlarına en doğru ve en uygun çözümler geliştiren bir bakış açısıyla çalışıyoruz. Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme konusunda her türlü gelişmeyi yakından takip ederek müşterilerimize değer katacak ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdürürken, bir yandan da şube atılımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Güvenilir, yenilikçi ve ihtiyaca özel çözümler sunan bankacılık anlayışımızı ve uzman kadromuzu Alanya’da da müşterilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Anadolubank’ın Alanya Şube müdürü ise Oktay Duran ve Müdür Yardımcısı Semra Demiryay, Anadolu bankası Alanya, Saray Mahallesi, Yunus Emre Caddesinde faaliyet gösteriyor.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.