banner113

Antalya'da koronavirüs cezaların tahsilatlarına başlanıyor!

banner106

ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, koronavirüs cezaları ile ilgili vergi dairelerinin özel olarak talimatlandırıldığını ve tahsilatların başlayacağını açıkladı. Vali Yazıcı, Antalya'da mart ayından bu yana 15 milyon TL'ye yakın ceza kesildiğini söyledi.

Antalya'da koronavirüs cezaların tahsilatlarına başlanıyor!
16 Ekim 2020 Cuma 13:39

banner108
banner238
ANTALYA DÜŞÜŞE GEÇTİ
Vali Ersin Yazıcı, denetimlerin her hafta rutin olarak yapıldığını belirterek, “Sürekli tüm ekiplerimizle, kovid vakalarımızın kontrol altına alınabilmesi, azaltılabilmesi adına şehrimizin her noktasında çalışıyoruz. Şükürler olsun ki Antalya'da eylül ayındaki yükselişten sonra tekrar düşüşe geçtik. İnşallah bu kötü durumdan, kovidden tüm dünya, ülkemiz yakın zamanda kurtulur. Aşıyla ilgili çalışmaları takip ediyoruz. İnşallah en kısa sürede aşı ve ilaç bulunur, bu hastalıktan, bu dertten hep birlikte kurtuluruz" 
CEZALARIN TAHSİLATI BAŞLIYOR
Basit kurallara dikkat edilirse vaka sayılarının da azalacağını kaydeden Vali Yazıcı, dünya şehri Antalya'ya misafirlerin güven içinde gelmeye devam edeceğini söyledi. Vaka sayıları hakkında bilgi vermeyen Yazıcı, kurallara uymayanlara uygulanan cezalarla ilgili önemli açıklamada bulundu. Dün Vergi Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret ettiğini anlatan Yazıcı, “Vergi dairesi müdürlüklerimiz tahsilatla ilgili özel olarak Ankara'dan talimatlandırıldı. Cezaya maruz kalanların tahsilatları yapılacak" dedi.
CEZA TOPLAMI 15 MİLYON TL
Kimsenin ceza almasını istemediklerini ama ceza kesilenlerde tahsilatlara başlanılacağını ifade eden Yazıcı, “Sıkı bir şekilde takip ediliyor. Çünkü kurallara uymamak, kurallara uyan insanları da üzüyor doğal olarak. Bizi de üzüyor. Lütfen herkes kurallara uysun, biz kimseye ceza kesmek istemiyoruz ama kesilen cezalar tahsil edilecek. Antalya'da şu ana kadar mart ayından bu yana kestiğimiz ceza toplamı 15 milyona yakın" diye konuştu.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.