banner113

Başkan yardımcısı Taşpınardan, meclise brifing!

banner106

Başkan yardımcısı Taşpınardan, meclise brifing!
22 Ekim 2019 Salı 16:46

banner108
banner238

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası aylık olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gündeme ait birçok konunun ele alındığı toplantıya Meclis Başkanı Metin Atalay başkanlık etti. Toplantıya Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof Dr Ekrem Kalan konuk oldu. 

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar toplantının açılışında geçtiğimiz aya ait yönetim kurulu faaliyetleri konusunda üyeleri bilgilendirdi. Suriye’de yürütülen Barış Pınarı Harekatı nedeniyle kahraman ordumuza bir kez daha başarılar dileyerek sözlerine başlayan Taşpınar, “ Her zaman kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Bu amaçla zaten harekat başlar başlamaz Alanya’mızdaki oda ve sendika temsilcilerimiz ile bir araya gelerek kamuoyuna açıklamamızı yapmıştık. Allah vatanımızın ve bölgemizin güvenliği için cani siparane mücadele eden kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Taşpınar daha sonra Thomas Cook Seyahat Acentesi’nin İngiltere ve Almanya operasyonları ile ilgili aldığı kararı değerlendirdi. ALTSO Başkan Yardımcısı Taşpınar, konunun takipçisi olduklarını ve ilgili makamlara görüşlerini bildirdiklerini hatırlattı.

Daha birçok yönetim kurulu faaliyetinin değerlendirildiği toplantıya konuk olarak katılan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof Dr Ekrem Kalan  da meclis üyelerine üniversitenin mevcut durumu ve gelecek planları hakkında bilgiler verdi.

ALTSO’yu bir paydaş olarak gördüğünü ifade eden Rektör Kalan hedeflerinin ALKÜ’yü hem nitelik hem de nicelik olarak daha iyi seviyelere taşımak olduğuna işaret etti. Kalan başta üniversitenin kuruluşunda baş rol oynayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Alanya kamuoyundan büyük destek gördüklerini de ifade etti. Rektör kalan konuşmasında; “Üniversite olarak herkesin görüşlerine katkısına açığız. El birliği ile yükseköğrenimde Alanya’yı daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.