banner113

Başkan Yücel'den vatandaşa çağrı!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan Bayramı öncesi gerçekleşen son encümen toplantısında tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı. 

Başkan Yücel'den vatandaşa çağrı!
21 Mayıs 2020 Perşembe 14:56

banner108
banner238

Haftalık encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısında alınan tüm kararların Alanya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Tüm dünyada etkisini gösteren COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını nedeniyle hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili olarak vatandaşlara kurallara riayet etmeleri hususunda uyarılarda bulunan Başkan Yücel, “Sağlıklı ve güvenli bir bayram geçirebilmek adına tüm vatandaşlarımızın çok ciddi ihtiyaçlar olmadığı sürece evlerinde kalmaları son derece önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızdan bu konuda hassas davranmalarını rica ediyorum” dedi.

“TÜM İSLAM ÂLEMİNE VE İNSANLIĞA SAĞLIK SIHHAT DİLİYORUM”

Hafta sonu icra edilecek Ramazan Bayramı için de iyi dileklerini aktaran Başkan Yücel, “Bu ramazanı her ne kadar salgın nedeniyle sevdiklerimizden uzakta geçirmek zorunda kalmış olsak da bundan sonraki ramazanlara sağlıkla kavuşabilmek adına zor bir süreçten geçiyoruz. Bu vesileyle hafta sonu icra edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın tüm İslam âlemine ve insanlığa sağlık ve sıhhat getirmesini diliyorum. Umuyorum ki içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreç bir an evvel son bulacaktır” diye konuştu.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.