banner113

Belediye'den asfalt atağı

banner106

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız olarak sürdürdüğü asfalt çalışmaları Kızılcaşehir, Çamlıca ve Sapadere mahallelerinde devam ediyor.

Belediye'den asfalt atağı
07 Ekim 2021 Perşembe 15:46

banner108
banner238

Kızılcaşehir merkez ve 2 Nolu Sokak'ta asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, Çamlıca Yaylası ve Sapadere Mahallesi'nde asfalt çalışmasını sürdürüyor.
BAŞKAN YÜCEL ASFALT VE YOL SÖZLERİNİ YERİNE GETİRİYOR
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sezon başında tüm mahalleler için verdiği sözleri bir bir yerine getirirken, mahalle muhtarları ve vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanya'da ulaşıma konfor katmaya aralıksız olarak devam ettiklerini söyledi. Kızılcaşehir Mahallesinde asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Başkan Yücel, çalışmaların Çamlıca Yaylası ve Sapadere Mahallesinde devam ettiğini kaydetti. Kızılcaşehir Mahallesindeki asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yücel, kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonucu bölge halkının daha konforlu ulaşıma kavuştuğunu ifade etti. Başkan Yücel "Alanya’mız her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da örnek bir şehir olmaya devam ediyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.


MUHTAR YÖNET’TEN BAŞKAN YÜCEL'E TEŞEKKÜR
Kızılcaşehir Muhtarı Hüseyin Yönet, Başkan Yücelin Kızılcaşehir için programa aldığı tüm yolların asfaltının yapıldığını belirterek, " Başkanımızın bize söz verdiği yol genişletme ve asfalt çalışması şu an itibari ile tamamlandı. Ekiplerine ve kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Gerçekten çalışmalardan çok memnunuz. Teşekkür ediyorum.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.