banner113

Big kral günde 600 turisti Alanya esnafıyla buluşturuyor

banner106

Akdeniz'in yüzen oteli olarak tanımlanan Bigkral adlı 4 katlı turistik tekne her gün batı bölgesinden aldığı 600 turisti Alanya'da şehir esnafıyla buluşturuyor

Big kral günde 600 turisti Alanya esnafıyla buluşturuyor
08 Haziran 2017 Perşembe 14:41

banner108
banner238
Akdeniz bölgesinin en büyük turistlik teknesi olan Bigkral 1 ay önce 2017 turizm sezonuna merhaba dedi. Akdeniz'in en büyüğü olan Bigkral adlı tekne tam 4 katlı ve günde 600'ün üzerinde müşteriye hizmet veriyor. Türkler iskelesinde demirlenen ve her gün bu bölgedeki turistleri alarak deniz yoluyla Alanya'ya getiren Bigkral'ın bu hizmeti Alanya esnafı tarafından teşekkür ve takdirle karşılanıyor.

Bigkral adlı turistlik teknenin sahibi Hasan Çavuşoğlu "2017 turizm sezonuna merhaba dedik. Teknemizde ağırladığımız misafirlerimizin güvenliği bizlere emanet. Tam 4 tane kaptanımız var. Ve 20'e yakında kalifiyeli personelimiz bunuluyor. Bizim için öncelik müşteri memnuniyetidir. Her gün onlarca turisti Alanya'ya getiriyoruz. Ve Alanya esnafıyla buluşturuyoruz. Saat 09.00'da Türklerden çıkarak, saat 12.00 sularında Alanya'ya geliyoruz. Normalde biz turistlere öğle yemeğimizi denizin ortasında da verebiliriz.

Ancak diyoruz ki Alanya turizmi bizim için önemli, her gün 600'e yakın turisti Alanya esnafıyla buluştuyoruz. Saat 14.00 gibide turistler tekrar tekneye gelerek yeniden hareket ediyoruz. Haftanın 7 günü böyle. Hatta bir çok müşterimiz akşamları yeniden Alanya şehir merkezine gelmek için bizlerden ulaşım konusunda yardım istiyorlar. Bizde halk otobüslerine ve taksilere yönlendiriyoruz. Kasım ayına kadar bu faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.