banner113

Erdem’den “Topyekün tanıtım” sözü

banner106

Erdem’den “Topyekün tanıtım” sözü
25 Ekim 2022 Salı 15:36

banner108
banner238


ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, başkan  olarak göreve gelmesi durumunda hayata geçireceği projeleri açıklamaya devam ediyor. Erdem’in açıkladığı projeler kamuoyunda takdirle karşılanırken, açıklanan son proje “Topyekün tanıtım” olarak nitelendirildi. 
5 Kasım’da gerçekleştirilecek Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Organ Seçimlerinde iddialı bir biçimde adaylık sürecini yürüten Eray Erdem, Alanya’da ticaretin gelişimi için hayata geçireceği projeleri açıklamaya devam ediyor. Erdem’in projeleri kamuoyundan olumlu tepkiler alırken Başkan Adayı Erdem, başkan olması durumunda ALTSO’nun Alanya2nın tanıtımındaki yerinin ve izleyeceği yolun nasıl olacağını anlattı. 
“ALANYA BENZERSİZ ÖZELLİKLERE SAHİP”
Alanya’nın dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu bunun dünyaya tanıtılması gerektiğini dile getiren ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “Alanya gerek tarihi gerek kültürel gerek de coğrafi zenginliklerine bakıldığında belki de dünya da eşine benzerine sor rastlanacak bir kent. Özellikle de turizm ile şehir hayatının iç içe olduğu belki de nadir bir şehir. Bu özelliklerin yanına tarım zenginliği de eklendiğinde daha da güzel bir şehir oluyor. Ancak Alanya’nın dünya üzerindeki tanıtımı da bu doğrultuda gerçekleştirilmeli. Alanya’yı dünyaya tanıtmak için projelerimizi hayata geçireceğiz." Dedi. 
SADECE TURİZM DEĞİL HERŞEYİ TANITMALIYIZ
Tanıtım denilince akla sadece turizmin gelmemesi gerektiğinin altını çizen Eray Erdem, “Dünya’da başkentler ve büyük ticaret şehirleri dışında en çok tanınan şehirler turizm destinasyonlarıdır. Ancak Alanya sadece turizm olarak tanıtılacak kadar tek yönlü bir şehir değil. Alanya’nın tarımsal zenginlikleri de oldukça fazla. Bunun yanında kültürel ve tarihi doneleri de var. Portakal bahçeleri ile ünlü Mallorca gibi Alanya’yı da sadece turizm ile değil tüm zenginlikleri ile tanıtmalıyız.” Şeklinde konuştu.
KURUMLAR İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
ALTSO Başkanı olması durumunda topyekün tanıtım için izleyeceği yolu da anlatan ALTSO Başkan Adayı Erdem, “Alanya'mızın turizm, tarım, inşaat ve emlak sektörlerinde uluslararası pazarlarda tanınan bir marka ve cazibe merkezi haline gelmesi, doğal ve kültürel miraslarının tanıtılması turizm potansiyelini arttırılması, bilimsel etkin ve efektif yöntemler kullanılarak kısa ve uzun vadeli iletişim pazarlama ve lobi çalışmaları ile bilinirliğini arttırılması amacıyla düzenlenecek olan fuar, organizasyon ve benzeri tanıtım faaliyetlerine iş imkanlarımız ile birlikte katılım sağlayarak etkin rol üstleneceğiz. Tanıtım çalışmalarımızı Turizm Bakanlığı, Alanya Belediyesi, Alanya Turizm Tanıtıma Vakfı (ALTAV), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü ve Alanya Ziraat Odası gibi kurumlarımızla işbirliği ve koordinasyon içerisinde planlayacağız.” Şeklinde konuştu.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.