banner113

Esnaf odası başkanı Demir sordu: AVM'de hastalık bulaşmıyor!

banner106

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, küçük esnafın çok kötü durumunda olduğunu ifade etti. 

Esnaf odası başkanı Demir sordu: AVM'de hastalık bulaşmıyor!
19 Nisan 2021 Pazartesi 12:50

banner108
banner238

Oda Başkanı Demir "Son genelge ile koronavirüs Covid-19 un artmasına sebep  Halı saha, yüzme havuzu, spor salonu, güzellik merkezi/salonları, hamam ve saunalar, lunaparklar ve tematik parkları, - Kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi, İnternet kafe/salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonu gibi yerlermiş gibi kapatıldı. Bu salgının cezasını niye hep küçük esnaf çekiyor. 
AVM'DE HASTALIK BULAŞMIYOR
Büyüklere niye bir yaptırım yok! Avm de hastalık bulaşmıyor mu? Cumartesi Pazar AVM zincir marketler açık adamlar gıda maddesinin yanında  her şeyi satıyor (Çanta, Ayakkabı, Giysi, elekrik malzemeleri, elektronik vb…)
 Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Devlet büyüklerimizden, Anayasanın 173. MADDEsinde: “Devlet, esnaf ve sanatkarı koruyucu ve destekleyici tedbirleri alır” Hükmünün uygulanmasını, çalıştırılmasını istiyoruz.
DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI
Esnaflarımızın dayayacak gücü kalmadı. Özellikle turizm Esnafının. Perakende Kanunu en kısa zamanda yeniden düzenlenmeli ve küçük esnafı destekleyici bir noktaya getirilmelidir. Halk bankasından zor durumda olan esnaflarımız için 1 yıl ertelemeli 0 faizli kredi beklentimiz bulunmakta. Bunun acil hayata geçirilmesi gerekiyor. Zorunlu kapatılan ve kapatmak zorunda kalan (turizm Esnafı) Esnaflarımıza acil Gelir desteği, kira, Elektrik ve Bağ-kur pirim desteği sağlanmalı.
Saygı ve sevgilerimle lütfen sesimizi duyun."

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.