banner113

Esnaf odasından ‘Zam’ tepkisi

banner106

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, berberlerin mevcut tarife üzerinden indirim yaptıklarını belirterek zam eleştirilerine tepki gösterdi. Kaynak: Nuri Demir’den ‘Zam’ tepkisi

Esnaf odasından  ‘Zam’ tepkisi
11 Mayıs 2020 Pazartesi 15:25

banner108
banner238

Nuri Demir, “Koronavirüs pandemisi sonrası normalleşme süreci kapsamında, ilçemizde bugünden itibaren kontrollü sosyal hayata geçişi sevinçle karşılıyorum. Berber, kuaför ve güzellik salonları bugün itibariyle hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymak kaydı ile açıldı. İnşallah en kısa zamanda da kahvehane, çay bahçesi, masaj salonu, hamam, spor salonları, halı saha esnaf ve sanatkarlarımızın da hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek en kısa sürede işyerlerini açmalarını temenni ve talep ediyoruz. 
YÜCEL'E TEŞEKKÜR
Yaklaşık 2 aydır kapalı olan berber esnaflarım, Koronavirüs pandemisi nedeniyle, yeni hijyen kuralları ile 11 mayıs itibariyle açıldı. Kalbi temiz benim güzel esnaflarım, kendi aralarında toplanarak maliyetlerin artmasına ve tüm girdilere yapılan zamlara rağmen gelir kaybına uğrayan tüm vatandaşlarımıza yardım amaçlı resmi mevcut tarife üzerinden indirim yapmışlardır. Ancak bazı şahısların bu olayı çarpıtarak, ‘bu zamanda zam mı olur’ diyerek, berber esnafının el emeğini küçümseyerek aşağıladıklarını üzülerek gördüm. Bu insanlar el emeği göz nuru döküyor. Saatlerce ayakta bekliyor. Lütfen haksızlık yapmayın. Her hizmetin bir bedeli olur, olacak. Bu zor süreçte birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekir. Esnaflarıma haksız eleştiri yapan şahısları kınıyorum.  Berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfeksiyonunu ücretsiz yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e çok teşekkür ederim. Lütfen rehavete kapılmayalım, Tedbiri de elden bırakmayalım” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.