banner113

Güven tazeleyen MATSO'ya Şahin'den tebrik telefonu

banner106

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MATSO) organ seçimlerinde mevcut Başkan Ahmet Boztaş'ın listesi, katıldığı 15 komitenin tamamını kazandı. Seçimde 2 komitede bağımsız tek liste yer aldı.

Güven tazeleyen MATSO'ya Şahin'den tebrik telefonu
02 Nisan 2018 Pazartesi 12:15

banner108
banner238
MATSO meclis ve meslek gruplarının komite seçimleri Çağlayan Ortaokulu'nda gerçekleşti. Ahmet Boztaş başkanlığındaki mavi liste 17 meslek grubunun 15'ini kazanarak seçimin galibi oldu. Boztaş'ın rakibi İbrahim Şenli, kendisinin aday olduğu tekstil grubu dahil hiçbir grupta seçim kazanamadı. Başkan Ahmet Boztaş mavi listesiyle 40 meclis üyesi kazanırken, seçimde Sağlık Kurumları- Güzellik Salonları SPA Merkezleri ve Konaklama Tesisleri Turizm İşletmeleri gruplarında ise 4 bağımsız aday sandıktan meclis üyesi olarak seçildi.
BÜTÜN ÜYELERE TEŞEKKÜR
Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından konuşma yapan Ahmet Boztaş, Bütün üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Destek verenlere de vermeyenlere de. Ama sevincimi de şöyle paylaşmak istiyorum. 17 gurubumuz vardı, biz mavi liste olarak 15 grupta aday çıkarmıştık. 15-0 olarak sonuçlandı. Tabii ki bu sonuçlar kesin olmamakla birlikte. Sonuçlar askıya çıkacak, itiraz süresi var. Sonra kesinleşecek. İki grupta aday çıkarmamıştık beyaz liste çıkmıştı, tarafsız kalmışlardı. Onu biz baştan söylemiştik 9 ve 16'ncı grup olarak. Diğer grupların hepsi mavi liste oldu. Artık seçim süreci geride kaldı. Bundan sonra 5 yıldızlı hizmete devam edeceğiz dedi.
ŞAHİN'DEN TEBRİK
Öte yandan seçimleri kazanarak güven tazeleyen Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ahmet Boztaş'a tebrik telefonları gelmeye başladı. Boztaş'ı tebrik edenler arasında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin'de vardı. Şahin, güven tazeleyen Boztaş'ı kutlayarak hayırlı olmasını diledi. Boztaş ise 4 Nisan'da yapılacak olan ALTSO seçimlerinde Şahin'e başarılar diledi. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.