banner113

HOTED, Uluslararası fuara hazır

banner106

HOTED, 32 uluslararası Anfaş otel ekipmanları fuarına hazır

HOTED, Uluslararası fuara hazır
05 Ocak 2022 Çarşamba 09:14

banner108
banner238


HOTED onursal başkanı ve başdanışmanı Hakan Halit Yeni "Saygı değer turizmcilerimiz, değerli meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız; Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği olarak, üyelerimizi ve  meslektaşlarımızı mesleğimizle ilgili turizm sektöründe değişen ve gelişen yeniliklerden haberdar etmek, yeni kaynak ve teknolojilerden yararlandırmak adına Türkiye’nin en büyük, en çok ziyaret edilen dünya markalarının ve ülkemizin en iyilerinin bir araya geldiği fuar olma özelliğine sahip olan, HOTED camiası ve HK camiasının buluşma noktası olarak gördüğümüz 32. ANTALYA ANFAŞ HOTEL EQUİPMENT 2022 fuarında dostlarımızla, çözüm ortaklarımızla ve camiamızın değerli mensupları ile bir kez daha buluşmaya hazırlanıyoruz. 

Alanya’mızı ve Housekeepıng (Kat Hizmetleri) camiasını temsilen, sektördeki çözüm ortaklarımızla ve turizm camiasının saygıdeğer mensuplarıyla 14. kez bir araya gelmekten onur duyacağız.

Bilindiği üzere ANTALYA ANFAŞ EQUİPMENT fuarı gibi uluslararası büyük bir fuarda neonlara Alanya ve Housekeepıng ismini yazdıran tek kuruluş olma özelliğine sahibiz. Bu tür organizasyonlarla Housekeepıng camiası olarak birlik ve beraberlik olgusunun oluşmasına katkı sağlayacağı gibi, değişen ve gelişen teknoloji dünyasının yeniliklerinden yararlanacağımıza hiç şüphe duymuyoruz. 

19 Ocak Çarşamba ve 20 Ocak Perşembe saat 11.00’de başlamak üzere, turizmin başlıca sorunları konulu 2 önemli panel gerçekleştireceğiz. Turizmin, sevilen, tanınmış, kendi dallarında duayen ve oldukça başarılı isimlerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz panellerin akabinde, üyelerimizle birlikte çözüm ortaklarımızı ziyaret edip, fikir alış verişinde bulunacağız. 18 Ocak Salı, 21 Ocak Cuma günleri ise standımızda çözüm ortaklarımızı ağırlayıp, önümüzdeki sezonlar için istişarelerde bulunacağız. Siz saygı değer turizmcilerimizi, camiamızın değerli mensuplarını ve kıymetli çözüm ortaklarımızı 18-21 Ocak tarihleri arasında Anfaş Otel Ekipmanları fuarına ve standımıza davet ediyoruz.
İLETİŞİM
HOTED RESMİ WEP: www.hotedalanya.org.tr
HOTED TEL: 05305173606
Facebook – Instagram – Twiter ve Linkedln :

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.