banner113

Karadağ: İcra bugün Alanya'da gündemde!

banner106

Gerçek Alanya Gazetesi’nin gündeme getirdiği 32 mahallede icralık olan 108 taşınmazın değerinin 55 milyon TL’yi bulmasını değerlendiren CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, bir an önce ekonomik darboğazdan çıkılması ve çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Karadağ: İcra bugün Alanya'da gündemde!
08 Temmuz 2020 Çarşamba 15:03

banner108
banner238

CHP İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Avsallar Mahalle Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlık etti. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Coşkun Karadağ, Avsallar’daki sorunları yerinde görmek ve sorunları dile getirerek çözüm odaklı çalışma yapmak için toplantıyı bu mahallede düzenlediklerini söyledi. Karadağ, “Çok verimli bir toplantı oldu. Buradaki en önemli sorunlardan birisi Payallar-Türkler arasında deniz kenarında bir taş duvar yapılıyor. Yapılan bu duvar deniz ile kara arasında adeta set oluşturuyor. Her 50 metrede bir merdiven ve birçok noktada da otopark yapılarak halkın çok rahat şekilde denize inmesi sağlanmalı” dedi.
KAMUYA AİT YERLEŞİM YERLERİ
Birçok sektör tarafından denizin yağmalandığını dile getirdiklerini hatırlatan Karadağ, “Ne yazık ki bugün yerinde yaptığımız tespitle beraber bu yağmalama devam ediyor. Kamuya ait birtakım yerleşim yerlerinde bazı otellerin tesisler yaptığı gözüküyor. Hatta kamuya ait bir yol üzerinde bir çitle beraber geçişin engellendiğini tespit ettik. Bir an önce bu haksızlıkların giderilerek denizden halkın yararlanması için Alanya Belediyesi’nden bu çalışmaları bekliyoruz” diye konuştu.  
PARA VE BORÇ
32 mahallede 108 taşınmazın icralık olduğu ve bunların değerinin 55 milyon TL’yi bulmasıyla ilgili durumu nasıl karşıladığı sorulan Karadağ, “Ülkemiz iyi idare edilemiyor. Bunun göstergesi halkın cebindeki para ve borçla yaşaması demek. İcra demek insanların bir taraftan para alınarak karşılığını ödeyememesi. Ekonomi çok kötü. Geçen hafta Alanya’ya iki bakan geldi. Biz müjdeli bir haber beklerken yine eski söylemlerin tekrarı yaşandı. İnsanlar artık para kazanamıyor. Mülklerini icraya vermişler. Para almak için ipotek etmişler. İcra bugün Alanya’da gündemde. Müthiş icralık gayrimenkuller var. Bu durum halkımızın, devletimizin iyi idare edilmediği anlamına gelecektir. Bunun çözümü bir an önce bu ekonomik darboğazdan çıkmak ve buna bir çözüm üretmek olacak” ifadelerini kullandı. (Erkan Uysal-Gerçek Alanya Gazetesi)

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.