banner113

KOBİ'lere destek paketi hayata geçti

banner106

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in de kamuoyuna açıkladığı talepler arasında yer alan KOBİ’lere destek paketi açıklandı. Kamu bankaları, KOBİ'lere yönelik 100 bin liraya kadar Mikro İşletmeler Destek Paketini hayata geçirdiğini duyurdu.

KOBİ'lere destek paketi hayata geçti
27 Ekim 2020 Salı 08:51

banner108
banner238
Krediyi değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Mikro İşletmeler Destek Paketi kamu bankaları tarafından hayata geçirildi. Bir talebimizin daha karşılık bulması tarafımızdan memnuniyetle karşılandı. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan Şahin, “Taleplerimiz arasında yer alan konulardan biri de KOBİ'lere yönelik “İşletme Destek Kredisi” idi.

Bugün açıklanan pakete göre Mikro İşletmeler Destek Paketi kamu bankaları tarafından hayata geçirildi. Bir talebimizin daha karşılık bulması tarafımızdan memnuniyetle karşılandı. Kış dönemine girerken KOBİ’lere nefes aldıracak söz konusu kredi, Kredi Garanti Fonu (KGF) teminatlı olarak, 48 aya kadar vadeyle kullandırılacak. 1 milyon TL'nin altında ciroya ulaşan işletmelere 50 bin TL kredi imkanı verilirken, 1 ile 3 Milyon cirosu olan KOBİ’lere 100bin TL ye kadar kredi imkanı tanındı. Kredinin çıkmasında emeği geçen Alanya’mızın Gururu  Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğlu  ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.