banner113

MHP'den Kaymakam'a esnaf için saat ayarlama önerisi!

banner106

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer'i makamında ziyaret ederek, turizm esnaflarının sorunları ile alakalı talepleri ilettiler. 

MHP'den Kaymakam'a esnaf için saat ayarlama önerisi!
19 Mayıs 2021 Çarşamba 15:47

banner108
banner238

İlçe Başkanı Türkdoğan, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ile görüşmesi sonrası yapmış olduğu açıklamalarında ; "Alanya Kaymakamımız Sn. Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret ederek, Kovid-19 salgın sürecinde zor günler geçiren turizm esnaflarımızın tespit ettiğimiz  sorunlarını ve taleplerini Sayın Kaymakamımıza ilettik. Turizm esnafımızın, sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saat 21:00’e kadar dükkanların açık olması ve yemek saatinden sonra en azından bir saatte olsa turistlerin alışveriş yapabilmeleri talebini ilettiğimiz Sayın Kaymakamımız konuyu Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı’ya ileteceklerini beyan ettiler. İlgisi ve misafirperverlikleri için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederim..."  dedi.
İlçe Başkanı Türkdoğan, turizm esnafının tespit edilen sorun ve taleplerini İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'a da  ilettilerini belirttiler.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.