banner113

Odalardan yerel işletmelere destek kampanyası

banner106

Alanya’da bulunan Meslek Odaları Alanya Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde pandemi döneminde yerel işletmelerin desteklenmesi için kampanya başlattı. 

Odalardan yerel işletmelere destek kampanyası
17 Aralık 2020 Perşembe 12:39

banner108
banner238

Kampanya için hazırlanan görselde Alanya Halkı için  “ Ticaretini Koru; Alışverişlerinde Yerel  İşletmeleri Tercih Et, Alanya’mız Kazansın” ve “Alanya’mızı Koru; Alışverişlerinde Yerel  İşletmeleri Tercih Et,, Alanya’mız Kazansın”  başlıkları altında görseller hazırlandı.



Pandemi döneminde yaptığı çalışmalarla her kesimden takdir alan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin,  konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Tüm dünyayı sarsan bu zorlu sürecin ardından bizler de elimizden geldiği kadar pandeminin olumsuz etkilerini azaltmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Özellikle yerel işletmeler bu dönemde çok sıkıntı çekti. Biz de farkındalık yaratmak adına Alanya’mızdaki tüm oda başkanları ile halkımızı yerel işletmeleri desteklemeleri için teşvik etmek istedik. Böyle dönemlerde dayanışma içinde olmak çok önemli. Allah’ın izniyle Alanya’mızın kadirşinas halkıyla el ele bu süreci atlatacağımıza inanıyorum. Kampanyamız hizmetin en güzeline layık Alanya’mız için hayırlara vesile olsun’’dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.