banner113

Pobeda Havayolu, Petersburg-Alanya seferlerine başlıyor

banner106

Pobeda Havayolu, Petersburg-Alanya seferlerine başlıyorPobeda Havayolu’nun Moskova’dan sonra St.Petersburg’dan da Alanya seferlerine başlayacağı bildirildi.

Pobeda Havayolu, Petersburg-Alanya seferlerine başlıyor
31 Mayıs 2017 Çarşamba 15:05

banner108
banner238
Rus haber ajansı RİA Novosti’ye konuşan şirket temsilcisi, Pobeda şirketinin Saint Petersburg’un Pulkovo havalimanından ve Yekaterinburg şehrinden Türkiye’nin Gazipaşa havalimanına seferlere başlamayı planladığını aktardı.
Pobeda temsilcisi, “Pobeda şirketi Saint Petersburg’dan yapılan seferlerin listesini genişletmek üzere Gazipaşa havalimanına sefer yapma izni için Rosaviatsiya’ya başvurdu. Yekaterinburg şehrinden de ilk uluslararası seferimiz olarak Gazipaşa havalimanına seferleri yapmayı planlıyoruz, bunun için de başvuru yaptık“ diye konuştu.
Ayrıca Nisan ayından beri Alanya’ya tarifeli seferleri de gerçekleştiren Pobeda’nın sonbaharda Almanya’nın Baden-Baden kentine de seferlere başlayabileceği bildirildi.
Fransa’ya da açılıyor
Rus haber ajansı RİA Novosti’ye konuşan temsilci, “Pobeda, Moskova-Bordeaux seferleri yapmak için başvurdu. İzin verilmesi halinde bu kent, Pobeda’nın Fransa istikametinde ilk şehir olacak“ dedi.
Türk Havayollarının da kullandığı Vnukovo havalimanından sefer yapan Pobeda şirketi, Aeroflot Şirketler Grubuna ait. 2016 yılında 4,3 milyon kişiye hizmet sağlayan şirketin net kazancı 3 milyar rubleyi aştı, böylece Pobeda Rusya’da bu açıdan 6. sırada yer aldı.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.