banner113

Şahin'den şimdi de batı mahallerine noter müjdesi

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ALTSO) Mehmet Şahin, söz verdiği üzere Mahmutlar Mahallesi’nin ardından Konaklı ‘da açılacak olan 7. Noter’in de atamasının yapıldığını müjdeledi. 

Şahin'den şimdi de batı mahallerine noter müjdesi
24 Haziran 2021 Perşembe 15:33

banner108
banner238

Şahin bugün Konaklı 7.Noteri olarak atanan Celal Murat Açanal ile ALTSO da bir araya geldi. Ziyarette Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’da yer aldı. 
Alanya’nın Batı Mahallelerine hizmet verecek olan Noter Açanal ile ALTSO’da buluştuktan sonra Konaklı Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Şahin, “7.Noter’in en kısa sürede açılabilmesi için ofis araştırmalarına ivedilikle başladık. Alanya’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. Batı Mahallesi Muhtarlarımızın talebi bu şekilde karşılanmış oldu” diye konuştu. 

Alanya’nın ekonomik potansiyelinin 50 ilden fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Şahin; “ Alanya’mızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Verdiğimiz sözleri bir bir tutmaya devam ediyoruz. Bu sözümüzün yerine getirilmesindeki katkıları nedeniyle öncelikle Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğlu’na, Adalet Bakanımız Sn Abdulhamit Gül’e, Hukuk İşleri Genel Müdürümüz Sn Hakan Özatar’a ile Noterler Daire Başkanımız Sn Osman Çal’a şükranlarımı sunarım. Herşey Alanyamız için…” dedi.
 

banner109

Etiketler; #mehmet şahin
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.