banner113

Sili: Erken rezervasyonun önemi bir kez daha ortaya çıktı

banner106

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) yönetim kurulu üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili bayramı değerlendirdi.

Sili: Erken rezervasyonun önemi bir kez daha ortaya çıktı
26 Temmuz 2021 Pazartesi 15:29

banner108
banner238
Sili açıklamasında şunları kaydetti.
Bayram sürecince pandemi kuralları çerçevesinde otellerimizi tam kapasite doldurmadık. Erken rezervasyon yaptırarak acentalar üzerinden tatillerini satın alan vatandaşlarımız hem farklı indirimlerden hem de taksitlendirmelerden yararlandılar. Bu bayramda erken rezervasyonun önemi bir kez daha ortaya çıktı. 
İÇ PAZAR HAREKETLİYDİ
Her ne kadar eleştirilen görüntüler söz konusu olduysa da iç pazar bu dönemde ana pazarımız durumunda. Genel olarak kriz dönemlerini değerlendirdiğimizde de bu hep böyle oldu. Bugün eğer tesislerimiz daha önce de ifade ettiğim gibi çarklarını döndürebiliyorlar ise  bunu ağırlıklı olarak iç pazara borçluyuz. 
ESNAF FAYDALANDI
Yanı sıra şehrimizin esnafı da bundan faydalandı. Burada önemli olan, bu hızlı akışı kontrol edebilecek ve düzenleyebilecek önlemler almamız. Konu ile alakalı olarak önümüzdeki süreçte ilgililerle yapılması gerekenleri hem bölgemiz hem de bölgemize gelen tatilcilerimizin daha olumlu koşullarda tatil yapabilmeleri açısından değerlendireceğiz.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.