banner113

Sosyal güvenlik haftası kutlaması!

banner106

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nejat Deniz, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Deniz yaptığı açıklamada; “Antalyalı hemşehrilerimizin 15. Sosyal Güvenlik Haftasını canı gönülden tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Sosyal güvenlik haftası kutlaması!
20 Mayıs 2021 Perşembe 14:19

banner108
banner238


Antalya İl Müdürü Deniz, “Sosyal Güvenlik Kurumu, vatandaşlarımızın hastalık, analık, iş kazası, yaşlılık, maluliyet, ölüm gibi risklere karşı bir güvencesidir. Sosyal Güvenlik Kurumunun vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile dinamik bir Kurum olduğunu, sosyal hayattaki değişime ve gelişime bağlı olarak değişimin ve gelişimin öncüsü olduğunu, teknolojik imkânlardan yüksek düzeyde faydalandığını, bürokrasiyi azalttığını kaydetti. 
Sosyal Güvenlik hizmetlerinin, ülkemizin her yerine yayılmış sosyal güvenlik merkezleri ile yürütüldüğünü, Antalya ilimizde de 11 farklı ilçede vatandaşımıza doğrudan hizmet verdiklerini ifade etti.
Ayrıca İl Müdürü Deniz, “Aynı zamanda, ALO 170 çağrı merkezi ve e-Devlet uygulamaları ile vatandaşlarımız; her türlü sorularına cevap bulabilmekte ve işlemlerini yapabilmektedir.”  dedi.
Deniz  açıklamasında, tüm vatandaşlarımızın genel sağlık sigortası kapsamına alınmış olmasının, Sosyal Güvenlik Reformunun temelini  oluşturduğunu kaydetti. “Kovid-19 salgını, ülkelerin tüm vatandaşlarını sağlık güvencesi altına alacak bir sosyal güvenliğe ne kadar ihtiyaç duyduğunu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu yönüyle Türkiye müstesna bir başarıya imza atmıştır.
Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak, var güçleri ile çalıştıklarını dile getiren Deniz, Kurum olarak önceliğimiz; kolay ve ulaşılabilir olmaktır.  
Sosyal Güvenlik Haftasını; kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, işveren ve sigortalılarımızla birlikte kutlamaya önem veriyoruz. Sosyal güvenliğin önemini ve farkındalığını ortaya koymaya çalışıyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumumuz her zaman vatandaşımızın yanında olacaktır. Bu düşüncelerle bir kez daha vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftası'nı tebrik ediyorum.” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.