banner113

Tez Tour’dan büyük Türkiye hamlesi

banner106

Tez Tour, 2020 yılı için Türkiye'ye dönük büyük çaplı bir operasyon planı hazırladığını duyurdu. Türkiye uçuş kapasitesini iki katına çıkaran şirket, 'Türkiye fiyatlarımız herkesi şaşırtacak' açıklamasını yaptı.

Tez Tour’dan büyük Türkiye hamlesi
03 Mart 2020 Salı 09:29

banner108
banner238

Geçtiğimiz yılın kasım ayında Türkiye operasyonlarını Türkiye kapasitesine iki kat arttırarak 3 milyona çıkaran TUI Rusya’nın ardından, Tez Tour da Türkiye’ye dönük büyük bir operasyon planı hazırladığını duyurdu. Türkiye kapasitesini iki katına çıkardığını açıklayan Tez Tour, sunacağı fiyatların ise herkesi şaşırtacağını kaydetti.

Karar bir anda alınmadı

Tez Tour'un CEO'su Voskan Arzumanov, 2020 Türkiye planları ile ilgili önemli çıklamalar yaptı. Rus turizm medyasına konuşan Arzumanov, Türkiye'ye dönük operasyonları attırma planının ani bir kararla değil, uzun süreli bir analiz ve erken rezervasyonların gidişatına göre alındığını söyledi.

16 şehirden Antalya’ya uçacak

''Kapasitemizi geçen yılki seviyelerde tutsaydık bu yaz satacak bir şey bulamazdık'' diyen Voskan Arzumanov, Moskova ve St Petersburg dahil, Rusya'nın 16 kentinden Antalya'ya uçacaklarını belirtti. Arzumanov, aynı zamanda Dalaman, Bodrum ve İzmir'e de uçuş planladıklarını ifade etti.

Türkiye'ye dönük artan kapasiteyi otellerle yaptıkları kontratlarla garanti aldıklarını savunan Tez Tour CEO'su, ''Türkiye'nin tatil beldelerindeki otellerin desteğini aldık. Rus turistler en iyi otellerde konaklayacak.'' dedi.

Hangi hava yolu şirketleriyle uçacak

Artacak operasyonun ulaşım ayağıyla ilgili de bilgi veren Voskan Arzumanov, 16 şehirden iFly, S7, Corendon, Yamal ve Yakutia hava yolları ile charter ve tarifeli uçuşlar planladıklarını kaydetti. Turların önemli bir kısmının iFly ile yapılacak charter uçuşlarına dayandığına dikkat çeken CEO Arzumanov, A330 geniş gövdeli uçakların Türkiye rotası için ideal olduğunu söyledi.

Suncağımız fiyatlar herkesi şaşırtacak

TourDom muhabirinin (TUI Rusya'yı kast ederek-TG), ''Bir tur operatörü daha Türkiye kapasiesinde büyük artışa gitti. Uzmanlar 2012-2013 yıllarındakine benzer fiyat savaşı yaşanacağını öngörüyor. Siz de bu fiyat savaşına katılacak mısınız?'' şeklindeki sorusuna ise Arzumanov, ''Düşük fiyatlar karşısında zararına satış yaparak uçakları doldurmaya çalışmak yerine, bununla başa çıkmanın başka yolları var. Talebin azaldığı dönemde otellerle cazip fiyatlara anlaşmak, ürünleri farklılaştırmak ve özel ürün sunmak bunlaran bazıları. Örneğin biz gelecek sezon pek çok yenilik ve benzersiz oteller sunacağız. Sunacağımız fiyatların herkesi şaşırtacağından da eminim.'' ifadelerini kullandı.

Tez Tour’un portföyünde öne çıkan oteller

2020 sezonunda Türkiye'de bütçeli otelden 5 yıldız deluxe segmentine kadar geniş bir yelpazede ürün sunacaklarını açıklayan Voskan Arzumanov, Amara, Crystal, Rixos, Güral, Sherwood, Gloria ve Regnum'un bunlardan bazıları olduğunu kaydetti. Arzumanov, ''Alanya'da pahalı olmayan yeni ürünler portföyümüzde olacak. Kemer, Belek ve Side'de orta segment oteller de aynı şekilde. Bunlardan bazıları Paloma, Blue Waters Club Kilikya, Amara Centro Resort, Nirvana, Crystal Club World of Colors, Champion Holiday Village, Pirates Beach Club. Bodrum'da Hilton, Rixos, Lujo ve Kaya Palazzo, Kuşadası'nda ise Flora Garden Ephesus, Notion Kerse Beach, Hotel Grand Efe.' açıklamasında bulundu.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.