banner113

TUNAHAN TOKSÖZ DİK DURDU

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 7. Komite tartışması ile birlikte ismi Bilal Gömeç ile ittifak yapacağı yönünde gündeme getirilen yeşil listenin Başkan Adayı Tunahan Toksöz açıklama ve davranışları ile iddiaları yalanlarken, kamuoyunun da taktirini topladı.

TUNAHAN TOKSÖZ DİK DURDU
07 Kasım 2022 Pazartesi 21:07

banner108
banner238


Seçim sürecini olgun ve seviyeli bir şekilde sürdüren Tunahan Toksöz, seçimden sonra yaptığı açıklamaları ile de aynı olgunluğunu korudu ve ‘Sonuca saygılıyız’ diyerek tartışmaların merkezinden kendisi ve ekibini çekti. Süreci seviyeli şekilde yöneten Toksöz, her türlü algı operasyonlarına rağmen dik duruşunu korudu. 2. Kez yapılan kura çekimine bizzat katılarak demokrasiye katkısını sunan Toksöz,  taraflı tarafsız herkesin de taktirini kazandı. Toksöz’ün kura öncesi dile getirdiği ‘Sonuca saygılıyım. ALTSO’da guruplaşma yapmak değil hizmet üretmek istiyorum. Ekibim ile birlikte kimsenin tarafı olmadan çalışacağız’ sözleri de taktirle karşılandı.
 

Toksöz kura çeki sonrasında basın açıklaması yaparak şunları söyledi.

Kıymetli İş İnsanlarımız, burada ailem gibi hissetiğim değerli dostlarım,

Seçim sonrasında şahsım hakkında asılsız haberlerin yapıldığına şahit olmaktayım. İtibarımızı zedelemeye çalışan, doğru olmayan haberler yapan arkadaşlarımızdan ricamız kaynağı teyit edilmeyen hiç bir konuda kamuoyuna bilgilendirme geçilmemesidir.

Bundan sonraki süreçte yapılacak her yalan haber ile ilgili hukuki mücadele başlatacağım.

Şehrimizin kıymetli iş insanları, sizlerden ricam, kendi sosyal medya hesaplarım dışında, kendi ifadelerimin aktarılmadığı hiçbir yazıya, habere itibar etmeyin.

Kendi ağzımdan çıkan, birebir basın mensuplarımız ile yaptığım haberler dışında hiçbir haberin aslı yoktur. Yalandır, dolandır, iftiradır! 

Gönlü temiz insanlarımız müsterih olsunlar. Bizim tek gündemimiz Alanya'mıza hizmet etme sevdamızdır!

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.