banner113

Tunahan Toksöz “Emlak ve Gayrimenkul” Sektörünün Parlayan Yıldızı Mahmutlar'da…

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Mahmutlar emlak ve garimenkul sektörü çalışanlarını ziyaret etti. Sektör paydaşları ile bir araya gelerek, sorunları dinledi ve talepleri aldı.

Tunahan Toksöz “Emlak ve Gayrimenkul” Sektörünün Parlayan Yıldızı Mahmutlar'da…
20 Eylül 2022 Salı 17:27

banner108
banner238

Mahmutlar'ın İçişleri Bakanlığı tarafından ülkemizde çeşitli bölgelerdeki yabancı yoğunluğu göz önünde bulundurularak yabancı yerleşimine getirilen bazı kriterler konusunda esnafın kaygılarını değerlendirdi.

"Bugün Mahmutlar'da inşaat ve emlak sektörlerimizi dinledim ve taleplerini aldım. Mahallemizin yabancı yerleşimine getirilen bazı kriterler konusunda esnafımızın mutsuz olduğunu gördüm. Bu konuda Alanya'mızın turizm merkezi durumunu, sektörün beklentilerini de ele alarak tekrar bir çalışma yapılmasının uygun olacağı kanaatindeyiz. Ülkemize döviz kazandıran potansiyeli yüksek yabancı olarak değerlendirme yapmak çok daha doğru olacaktır.

Şehrimizin marka değerini koruyacak ve sektörümüzü de mağdur etmeyecek şekilde bir düzenleme yaparak ilgili makamlara ulaştıracağız. Seçime az bir zaman kaldı, ALTSO'da görevi teslim aldığımızda esnafımızın mutluluğu, refahı için gereken ne ise onu şehrimizi koruyarak sağlayacağız.

Yakın zamanda Yarderesi Projesi'ne başlandı, yine Mahmutlar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. Bu çalışmalar Mahmutlar'ın çehresini daha da güzelleştirecek. Alanya'mızın ihyası ve sektörlerimizin zenginleşmesi için ilgili makamlarla her zaman dirsek teması içinde olacağız." şeklinde görüşlerini açıkladı.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.