banner113

Tunahan Toksöz'ün Mahmutlar Çıkarması: "Destek sözümüzü aldık, mutluyuz"

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz, seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

Tunahan Toksöz'ün Mahmutlar Çıkarması: "Destek sözümüzü aldık, mutluyuz"
20 Eylül 2022 Salı 08:52

banner108
banner238

Mahmutlar Sanayi Sitesi ve bölge esnafına birer birer ziyaretlerini gerçekleştiren Toksöz, saha çalışmalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor. Esnafa, üreticilere, oda üyelerine çağrıda bulunarak, dayanışmaya ve birlik olmaya davet etti. Ziyaretlerine ilişkin sözlerini ise şu şekilde paylaştı:

"Yeni haftaya Mahmutlar Sanayi Sitesi ve bölge esnafımızı ziyaret ederek başladık. Pandemi döneminde gerileme yaşadığımız sektörlerin tamamını dikkatle inceliyoruz. Baktığımızda yeteri kadar ihracat yapamıyoruz.

Bugün yapılması gerekenleri sektör paydaşlarımızla istişare ettik. Birçok sanayi esnafımız yeterli tecrübeye sahip personel bulamadıklarını söylediler. Biz mesleki eğitimin gelişmesi için önemli adımlar atacağız. Küresel pazarda büyüyebilmemizin yolu mesleki eğitim ve kalifiye personel temininden geçiyor. Biliyorsunuz, her zaman biz hazırız diyoruz, bunun sözünü veriyoruz. 

Projelerimizle, sektörel bilgimiz, geçmiş başarılarımız ve ekibimizle kendimize güveniyoruz. Tüm sektörlerimizin yanında olacağız. 

Burada farklı birçok sektörümüz Alanya'mızın ekonomisine katkı sunmak ve evine rızkını götürebilmek için emek veriyor. Biz emeğin değerini bilecek, aldığımız sorumluluğun hakkını vereceğiz. Esnafımızın güvenini ve destek sözünü alarak buradan ayrıldık. Fakat her zaman bir arada olacağız. Tüm esnafımızı ALTSO seçiminde yeşil pusulamızda buluşmaya, Alanya'mızı birlikte zenginleştirmeye davet ediyorum. Herkese desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.