banner113

TÜRSAB BAŞKANI KERİM SARIKAYA'YA ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM'İ ZİYARET EDEREK İLK MESAJINI VERDİ: ALTSO, TİCARETİN YÖN BELİRLEYİCİSİ!

banner106

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli genel kurulda TÜRSAB Alanya BTK’nın yeni başkanı olan Kerim Sarıkaya mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’in seçim ofisine yaptı.

TÜRSAB BAŞKANI KERİM SARIKAYA'YA ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM'İ ZİYARET EDEREK İLK MESAJINI VERDİ: ALTSO, TİCARETİN YÖN BELİRLEYİCİSİ!
12 Ekim 2022 Çarşamba 16:19

banner108
banner238

Geçtiğimiz hafta yapılan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu (BTK) Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Bilal Korkmaz’a karşı zaferle ayrılan ve önceki gün de mazbatasını alarak göreve başlayan Kerim Sarıkaya, mazbata töreninin hemen ardından Alanya Ticaret ve Sanayi odası Başkan Adayı Eray Erdem’in seçim ofisini yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyleri, Kerim Yılmaz, Cüneyt Özpamuk, Abdulhamin Han ve Kemal Karataş ile birlikte Eray Erdem’in seçim ofisine gelen Kerim Sarıkaya, Erdem’e hayırlı olsun diyerek başarılar diledi. 
TÜRSAB ALANYA İÇİN ÖNEMLİ”
Turizmin en önemli unsurlarından birinin taşımacılık olduğunu ifade eden ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “Turizmin en önemli unsurlarının başında seyahat ve konaklama gelir. Seyahat acentelerimiz gerek turistin ilçeye gelmesinde gerek de ilçedeki iç turizmde organize edilen turlarda büyük önem taşımakta. Bu nedenle de Sayın Kerim Sarıkaya’ya görevinde başarılar dilemek istiyorum. Her zaman bahsettiğimiz ortak akıl noktasında turizm açısından değerlendirildiğinde konaklama sektörü adına ALTİD taşımacılık adına da TÜRSAB büyük önem taşıyor. Umuyorum ki başkan olduğum zaman kurumlar istişare ederek Alanya’da ticareti üst seviyelere çıkaracak projeler ortaya koyacağız.” Diye konuştu. 
“ALTSO, TİCARETİN YÖN BELİRLEYİCİSİ”
TÜRSAB Alanya BTK Başkanı Kerim Sarıkaya’da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Alanya’da turizmin yön belirleyicisi olduğuna işaret etti. Sarıkaya, “ALTSO , ilçenin en büyük sivil toplum örgütü konumunda. Tabi ki bu büyüklük beraberinde sorumlulukları da getiriyor. Alanya ticari potansiyeli bakımından Türkiye’nin önde gelen bölgelerinden. Dolayısı ile ALTSO başkanı her daim çok çalışmak zorunda kalacak. ALTSO, ilçedeki ticaretin gelişiminde önemli rol oynayacak bir kurum.” İfadelerini kullandı.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.