banner113

Tütün ve Alkol Satış Belgesi Süresi Uzatıldı 

banner106

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Tütün ve Alkol Satış Belgesi Süre Uzatım İşlemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tütün ve Alkol Satış Belgesi Süresi Uzatıldı 
26 Mayıs 2021 Çarşamba 09:05

banner108
banner238
Başkan Toklu konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada; "Ortak çalışmalar sürdürdüğümüz Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte yoğun süreçteki yapmış olduğumuz bu konudaki çalışmalarımız ve talepleriz doğrultusunda bugün olumlu sonuçlar almış bulunmaktayız.
2021 yılı Tütün ve Alkol Satış Belgesi süre uzatım işlemi belge bedelinin yatırılmasının son günü Bakanlığımızın olurları ile 31.05.2021 olarak beIirlenmişti. 
Konuyla ilgili esnafımızdan bizlere iletilen ek süre taleplerini gerekli mercilere iletmiş olup, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreci kapsamında, ticari hayatta hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması adına belge sahibi esnafımızın mağduriyetlerini ortadan kaldırılması adına önceki süreye ek 2 ay daha eklenerek bu tarih 02.08.2021 olarak belirlenmiştir. 
Bu kapsamdan yararlanacak olan tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.
 Bu süreçte esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda konunun takipçisi olan başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş'a ve Bölge Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verdi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.