banner113

VALİ YAZICI İLE BAŞKAN BÖCEK ALTSO MECLİSİ’NE KONUK OLUYOR

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in görev süresindeki son meclis toplantısı 02 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 14.30’da  gerçekleştirilecek. 

VALİ YAZICI İLE BAŞKAN BÖCEK ALTSO MECLİSİ’NE KONUK OLUYOR
01 Kasım 2022 Salı 15:02

banner108
banner238

Toplantıya Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’de katılacak. Yazıcı ve Böcek ALTSO Meclis Toplantısının ardından ise Başkan Şahin’in  projeleri arasında bulunan ALTSO Konaklı Hizmet Ofisi’nin açılışını gerçekleştirecek. 

2013 yılındaki seçimlerle ALTSO Başkanlığı görevine gelen ve önümüzdeki 05 Kasım seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Mehmet Şahin’in görev süresindeki son meclis toplantısı 02 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek. ALTSO Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan toplantıya Vali Ersin Yazıcı ile Antalya BŞB Başkanı Muhittin Böcek’in yanı sıra Alanya protokolünün de katılması bekleniyor.

ŞAHİN BİR SÖZÜNÜ DAHA TUTTU
Görev süresi boyunca verdiği sözleri bir bir tutan Başkan Şahin, yarın Vali Ersin Yazıcı ile Antalya BŞB Başkanı Muhittin Böcek’in açacağı ALTSO Konaklı Hizmet Ofisi ile de bir sözünü daha yerine getiriyor.

ALTSO Konaklı Hizmet Ofisi’nin ardından ise 03 Kasım 2022 Perşembe günü de ALTSO Mahmutlar Hizmet Ofisi’nin açılışı gerçekleştirilecek.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.