banner113

Vergi dairesi müdürü göreve başladı

banner106

Alanya'nın yeni vergi dairesi müdürü Fırat Altan dün mesaiye'ye başladı

Vergi dairesi müdürü göreve başladı
15 Ağustos 2017 Salı 11:17

banner108
banner238

Muğla'nın Milas Vergi dairesi müdürlüğünden Alanya vergi dairesi müdürlüğüne atanan Fırat Altan, ilçedeki ilk mesaisine dün başladı. Manşet Alanya gazetesinin sahibi Hüseyin Kalaycı, yeni müdüre hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
ADALET İLKESİ
Maliye yapılanmasının kamu hizmeti gördüğünü, bu nedenle adalet ilkesinden şaşmadan mükelleflere hizmet verilmesi gerektiğini kaydeden Altan, “Maliye Müdürlüğü olarak kamunun hizmet sektöründeyiz. Burada hizmet üretiyoruz. Bu hizmetin adaletli verilmesi şart. Adalet prensibinden ayrılmadan, güler yüzlü ve herkese eşit hizmet ilkesiyle çalışacağız. Devletin vergi alacağını doğru şekilde toplamak için hizmet üreteceğiz” diye konuştu.

Fırat Altan?
1975 yılında Kırşehir’de doğdu. Kırşehir’de başladığı öğrenimine babasının kamu görevlisi olması nedeniyle Sivas Şarkışla’da devam etti. Gazi Üniversitesi’nde başladığı yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi’nde İşletme lisansıyla tamamladı. 1999 yılında İstanbul’da memur olarak çalışmaya başladı. 2010 yılında Yozgat Vergi Dairesi Müdürü olarak görevlendirildi. Buradan Maliye Bakanlığı atamasıyla 18 Ağustos’ta Milas’ta göreve başladı. 3 yıl burada görev yapan Altan, son kararname ile Alanya vergi dairesi müdürü olarak atandı

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.