banner113

Yarım asıra başarı plaketi

banner106

Alanya’nın köklü ticari kurumlarından Kamburoğlu Yapı Malzemeleri AŞ, Kale Seramik bayiliğinde 50. Yılını doldurması anısına geleneksel Seramik Bayramı töreninde plaket ve madalya ile ödüllendirildi. 

Yarım asıra başarı plaketi
31 Temmuz 2019 Çarşamba 16:22

banner108
banner238

Törende Kamburoğlu AŞ’yi temsil eden Ali Kamburoğlu, “54 yıllık geçmişimizde kalite ve güven endeksli müşteri memnuniyeti çalışmalarımızla müşterilerimize hizmet verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi. 
Bünyesinde çok sayıda ulusal ve uluslararası markanın bayiliği bulunan Kamburoğlu AŞ geçtiğimiz yıllarda da çok sayıda başarı ödülü alarak Alanya’yı en iyi biçimde temsil etmişti. 
Yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Kamburoğlu AŞ, Kale Seramik bayiliğinde 50. Yılını doldurdu. Bu kapsamda düzenlenen, 27 Temmuz Geleneksel Seramik Bayramı’nda Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ında hazır bulunduğu törende Kamburoğlu AŞ, plaket ve madalya ile ödüllendirildi. 

OKYAY’DAN KAMBUROĞLU’NA ÖVGÜ

Törende Kamburoğlu AŞ’nin başarısını öven Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, “Yarım asırı deviren ve her yıl daha da büyüyen, gelişen Kamburoğlu AŞ kurumsal manada da örnek bir yapıya sahip. Ben bu başarının mimarları olan Kamburoğlu ailesinin nezdinde Ali Kamburoğlu beyi tebrik ediyo, başarılarının devamını diliyorum” dedi

Törende Kamburoğlu AŞ’yi temsil eden Ali Kamburoğlu, plaket ve madalyayı takdim alırken, bir de konuşma gerçekleştirdi. 

KAMBUROĞLU: “HAKLI GURURUMUZU YAŞIYORUZ”

Köklü bir geçmişe sahip olduklarını belirten Kamburoğlu, “1965 yılında başladığımız yolculuğumuzda bizi biz yapan değerlerimize bağlı kalarak 54 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduk. 
1200 metrekarelik yenilenen showroom, 8000 metrekarelik depo alanı, 33 personel ile 54 yıllık geçmişimizi tamamen kalite ve güven üzerine inşa eden, müşteri memnuniyetine son derece önem veren firmamız, müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Kamburoğlu olarak, sektörün öncü ve lider markalarını halkımızla buluşturduğumuz yarım yüzyılı aşan bu yolculuğumuzun, Kale bayisi olarak 50. Yılını tamamlamış olmanın haklı gururunuzu yaşıyoruz. Türkiye’de seramik sektörünün lider markası olan Kale Seramik ile birlikteliğimizin daha nice senelere başarı ile devamını dileriz. Şunu da belirtmeliyim ki, bu yolculukta bize eşlik eden, katkı sağlayan iş ortaklarımıza, bayilerimize Kamburoğlu markasına emek veren çalışanlarımıza ve en önemlisi her daim yanımızda olan birbirinden değerli müşterilerimize şükranlarımız sunarız” diye konuştu.



 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.