banner113

Yöresel Ürünler Fuarı 11. kez kapılarını açtı!

banner106

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, bugün kapılarını 11’inci kez açtı. Fuarda Alanya da stant açtı

Yöresel Ürünler Fuarı 11. kez kapılarını açtı!
20 Ekim 2021 Çarşamba 13:36

banner108
banner238


Alanya'nın  da katıldığı Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 24 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Fuarın açılışına Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Avokadocular Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen ve çok sayıda iş insanı da katıldı. 

11’inci YÖREX’e 113 oda borsa, 16 kalkınma ajansı, valilik, belediyeler, kooperatifler, üretici birlikleri ve firmalardan oluşan 650’ye yakın katılımcı yer alacak.YÖREX’te kurulan Alanya standı katılımcıların dikkatini çekti. 

Fuar ile ilgili açıklama yapan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, “Bugün kapılarını açan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Alanya standımızın ilk misafiri Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere oldu” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.