banner113

Alanya belediyesi yaşlıları unutmadı

banner106

Alanya Belediyesi tarafından 18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında huzurevi sakinlerine gezi programı düzenlendi.Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile günü birlik gerçekleştirilen gezilerin son durağı Sapadere Kanyonu oldu.

Alanya belediyesi yaşlıları unutmadı
21 Mart 2018 Çarşamba 14:45

banner108
banner238
Alanya Huzurevi sakinlerinin Sapadere Kanyonunda gerçekleştirdikleri gezi hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Huzur evinde ikamet eden yaşlı vatandaşlarımızla Sapadere Kanyonunda bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Ardından öğle yemeğinde bir araya geldik. Gönüllülerince eğlendikleri hoşça vakit geçirdikleri bir gün oldu. Alanya Belediyesi olarak sadece özel günlerde değil her zaman yaşlı vatandaşlarımızın yanındayız. Onların sosyal hayata katılımlarını sağlamak için her türlü çalışmayı yapıyoruz” dedi.
18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen geziye Başkan yardımcısı NazmiYüksel’in yanı sıra Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ve Huzurevi Müdür Yardımcısı Esra Özaslanda katıldı.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.