banner113

Alanya belediyesinden stres eğitimi

banner106

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nce düzenlenen seminerde Yrd. Doç. Dr. Zeki Yüksek bilgili, stres yönetimi konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Alanya belediyesinden stres eğitimi
25 Mayıs 2018 Cuma 16:19

banner108
banner238
Seminere konuşmacı olarak katılan Yrd. Doç. Dr. Zeki Yüksekbilgili, stres ve stres ile başa çıkma konularına dair pek çok önemli bilgi verdi. Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde stres nedir, stresin faydaları, stresle başa çıkma yöntemleri gibi konular üzerine bilgiler verildi. Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nce bu yıl dördüncüsünü düzenlediği seminere belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
DÜŞÜNCE BİÇİMİ
İlişkileri, olumsuz düşünce biçimi, hatalı beslenme, iş ve zaman baskısı ve mizaç, kişinin yaşam karşısında kontrol duygusunu zorlayan ve gerginlik yaratan başlıca stres kaynakları olduğunu anlatan Yrd. Doç. Dr. Zeki Yüksekbilgili, “Stres yönetimi kişiye, kendi stres kaynaklarını ve kendi stres tepkilerini tanıma ve bunları sağlığına zarar vermeyecek şekilde yönlendirme becerileri kazandırmayı amaçlar” dedi. Öncelikle stresin teşhis edilmesi gerektiğinin altını çizen Yrd. Doç. Dr. Zeki Yüksekbilgili, iletişimi artırmak, diyetine dikkat emek ve gülümsemenin stresle bahşedebilmenin en önemli başlıkları olduğunu söyledi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.