banner113

Alanya belediyesinden trafik eğitimi!

banner106

Yıl boyu eğitimlerine aralıksız devam eden Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda çocuklara ve ebeveynlerine yönelik yaz akşam eğitimlerini sürdürüyor.

Alanya belediyesinden trafik eğitimi!
17 Temmuz 2019 Çarşamba 12:18

banner108
banner238


Alanya Belediyesi, trafikte bilinçli bireyler yetiştirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yıl boyunca devam eden çalışmaların yanısıra yaz aylarında da eğitime ara vermemek adına hafta içi 17:00-22:00 saatleri arasında anne, baba ve çocuk eğitimleri düzenleniyor.

ÖNCE TEORİK SONRA UYGULAMALI EĞİTİM


Parka gelen misafirler önce sınıfta teorik eğitim aldıktan sonra özel olarak hazırlanmış trafik pistinde uygulamalı yaya eğitimi alıyorlar. Daha sonra ise 4-12 yaş grubu çocuklar hem eğlenceli dakikalar geçirmeleri adına hem de emniyet kemeri alışkanlığı kazanmaları için akülü araçlarla minyatür pist üzerinde sürüş eğitimini tamamlıyorlar.

200 BİN KİŞİYE EĞİTİM VERİLDİ

2018 yılında 20 bin kişiye trafik eğitimi veren Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, açıldığı günden bugüne kadar 200 bin kişiye ulaşarak Türkiye’deki trafik eğitim parkları içinde ilk sıralarda yer aldı.

“ÜCRETSİZ EĞİTİMLERİMİZE BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ”

Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı Sorumlusu ve Alanya Trafik Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Toksöz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Uzman trafik eğitmenlerimiz tarafından verilen eğitim neticesinde bugüne kadar 200 bin kişiye ulaştık. Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel’in de özel ilgi gösterdiği parkımız, baştan aşağı modernize edilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Eğitimlerimiz tamamen ücretsiz olup bütün vatandaşlarımızın katılımına açıktır.”
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.