banner113

Alanya'da FETÖ'den 3 şahıs gözaltında

banner106

Antalya merkezli, Ankara, İzmir ve Hatay illerinde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı.

Alanya'da FETÖ'den 3 şahıs gözaltında
16 Mayıs 2018 Çarşamba 18:54

banner108
banner238
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ByLock kullandığı ve örgütle iltisaklı olduğu tespit edilen şüphelilere yönelik yürütülen 2 ayrı soruşturma kapsamında çalışma başlattı. Çalışmalarda, Antalya kent merkezinde 12, Elmalı ilçesinde 1, Alanya ilçesinde 3, Manavgat ilçesinde 7, Serik ilçesinde 1, Ankara ilinde 1, İzmir ili Torbalı ilçesinde 1, Hatay ilinde 1 şahıs olmak üzere toplam 27 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonlarda 22 şüpheli yakalanırken, 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Aranan 1 şüphelinin ise cinsel istismar suçundan tutuklu olduğu ortaya çıktı.
Yakalanan şüphelilerden 9’u ifadesinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile serbest bırakılırken, adli makamlara sevk edilen 5 şüpheliden C.T. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. D.O., M.T.İ., M.T. ve H.T. tutuklanırken, diğer 8 şüphelinin ise emniyetteki sorguları 
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.