banner113

Alanya'da otel sahibini öldüren zanlı, ünlü sanatçı ile gündeme gelmişti

banner106

Alanya'da Murat otel sahibi Erol Yiğit'i öldürdüğü iddia edilen zanlı Mehmet Alper K. daha öncede ünlü sanatçı Sevtap Parman'ı kaçırdığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

Alanya'da otel sahibini öldüren zanlı, ünlü sanatçı ile gündeme gelmişti
08 Haziran 2017 Perşembe 10:14

banner108
banner238


Ekranda tecavüz mü taciz mi tartışması

Sevtap Parman:
Silah zoruyla tecavüze uğradım
Alper K:
Yalan. Kendisiyle 1 aydır beraberiz.
Reha Muhtar:
Sanıyorum ortada biraz taciz var.
Yeşilçam'da ‘‘Bayan Popo’’ olarak tanınan Sevtap Parman, silah zoruyla kaçırılarak tecavüze uğradığı yolundaki iddialarını televizyon ekranlarına taşıdı. Sevtap Parman, canlı yayında Reha Muhtar ve suçladığı Mehmet Alper K. ile tartıştı. Reha Muhtar, Parman'a ‘‘Türk hukuk sistemine göre buna tecavüz değil, taciz denir’’ diye konuştu.
Önceki gün Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak tecavüze uğradığını öne süren Sevtap Parman, önceki akşam Show TV Ana Haber Bülteni'ne canlı yayına katılarak iddialarını sürdürdü. Sevtap Parman, Mehmet Alper K., ile silah zoruyla yaşamak zorunda kaldığını ve tecavüze uğradığını öne sürdü. Alper K.'nun kendisiyle birlikte olmayı kafasına taktığını, tüm geçmişini araştırdığını, ev ve arabasını izlettiğini savunan Parman, ‘‘Telefonla çok nazik bir şekilde ‘Alanya'da evimiz var, anne tarafım da Alanyalı. Siz bizim tatil köyümüze gelmiştiniz. Kocanız ve sizinle tanışmıştım, size inanılmaz hayranım. Alanya'daki evinizi satmak istediğinizi öğrendim. Sizinle görüşmek istiyorum’’ dediğini anlattı. Sevtap Parman, bunun üzerine Kuyumcu’nun iyi niyetine inanarak kendisini davet ettiğini belirtti ve şunları söyledi:
SİLAHLA TEHDİT ETTİ
‘‘Geldi, yarım saat bana dil döktükten sonra kendisinin bana karşı inanılmaz cinsel istekleri olduğunu söyledi. Kendisine ‘Ben senden 10 yaş büyük bir insanım. Şu anda halen evliyim, başka bir erkekle asla birlikte olamam. Hem de seninle birlikte olma gibi bir düşüncem yok. Bunları unut, ben senin niyetini anladım' dedim. Bunları der demez, bacağıma bir şey değdi. ‘Şimdi senin ayaklarına silahı sıkarım, hiçbir şey belli etmeden benle kalkacaksın. Artık sen benimle birliktesin. Bağırdığın an, burdaki bütün insanları öldürürüm' dedi.
GELİNİNİZİ GETİRDİM
Sonuçta biz kalktık ordan. Kafe Marmara'nın otoparkında havaya ateş açtı. Sonra beni silah zoruyla kendi evine götürdü. Annesi ile babasına ‘Gelininizi getirdim' dedi. Onlar da ondan çok korkuyorlardı. Kendimden önce ailem için çok korktum.’’
ALANYA'DA TANIŞTIK
Parman'ın iddiaları üzerine telefonla haber bültenine bağlanan Mehmet Alper K., iddiaları yalanladı. Sevtap Parman'ın tatil köylerine geldiğini ve 1999 yılı yaz mevsiminde tanıştıklarını söyledi. K, Parman'ın evli olmasına rağmen ‘‘Sizin vücudunuzu çok beğendim’’ dediğini, yanında kadın arkadaşı olduğu için, ileri gitmediklerini söyledi. K, Parman'la Alanya-Antalya yolu üzerindeki Konaklı Tatil Köyü'nde tanıştıklarını ve Parman'ın sürekli buraya geldiğini, İstanbul'a döndükten sonra yine karşılaştıklarını anlattı.
Bu konuşma üzerine Parman, K'yu ‘‘Yalancı bir piskopat’’ olarak niteledi. Parman, K'yu tanımadığını, cep telefonundaki erotik mesajları da kendisinin gönderdiğini iddia etti.
HİLTON'DA KALDIK
Alper K, Sevtap Parman'ın kendisini daha önce Kızıltoprak'ta yalnız yaşadığı evine götürdüğünü, 31 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında Hilton Oteli'nde beraber olduklarını söyledi. Sevtap Parman, aralarındaki ilişkinin silah zoru ile yaşandığını ifade ederken Alper K., ‘‘Ben Hilton'a nasıl silah sokarım? Kendisiyle 15 gün değil, bir aydır beraberiz. Ben kimseye silah göstermedim. Silahım ruhsatlıydı. Bundan sonra da kullanmayacağımı size beyan ediyorum’’ dedi.
MUHTAR'DAN FIRÇA
Uzun tartışmanın sonunda Reha Muhtar, Sevtap Parman'a neden şikayetçi olmadığını sordu. Parman, ‘‘Hep yanımdaydı bu adam, bırakmadı ki? İki gün bıraktığında anneme, arkasından savcılığa gittim’’ karşılığını verdi. K'nun ‘‘Daha önce neden savcılığa gitmedin? Hoşuna gidiyordu’’ diye araya girmesine sinirlenen Reha Muhtar, ‘‘Ee... tamam, tamam, tamam. Ucuzlaşma sen de‘‘ dedi. K, araya girerek ‘‘Sen de ucuzlaşma’’ diye karşılık verdi. Reha Muhtar, K'ya ‘‘Senin de zaten çok rahat değil işin. Anladığım kadarıyla tecavüz değil de taciz. Pek de düzgün birisi değilsin sen de’’ diye sözlerini sürdürdü. Reha Muhtar, Sevtap Parman'a da ‘‘Tecavüze uğradım dediğiniz biriyle Zilli Bar'a gidiyorsunuz. Barda beni kurtarın diyebilirsiniz. Onun adına taciz deniyor. Tecavüz zorla yapılan bir şey’’ diye çıkıştı. (7 ocak 2011-Hürriyet)






Alanya Güllerpınarı mahallesinde bulunan Murat Otelin sahibi Erol Yiğit, müşterisi tarafından öldürüldü

Olay dün gece yaşandı. Güller Pınarı mahallesinde bulunan Murat otelde meydana gelen olayda Alper K adlı şahıs otelde müşteri olarak kalıyordu. İddialara göre otel sahibi Erol Yiğit, Alper K'den oda parasını istemiş. Ancak müşteri Alper K, vermemek için Erol Yiğit ile tartışdığı, çıkan tartışma sonrasında Alper K, belinden çıkardığı bıcağı ile önce otelin köpeğini sonra ise Erol Yiğit'i öldürerek kayıplara karıştı. Çevredekiler tarafından 112 ambulansa haber verilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler, Yiğit'in kan kaybettiğinden dolayı öldüğünü tespit etti. Savcılık olaya el koyarken, Polis heryerde kaçan zanlı Alper K'yi arıyor. Alper K'nin cezaevinden yeni çıktığı ve pisikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.