banner113

Alanya'da polisinden huzurlu sokak uygulaması

banner106

Alanya'da polis, huzurun ve kamu düzenin sağlanması amacıyla 'Huzurlu Sokaklar Uygulaması-2' adı altında denetimler gerçekleştirdi.

Alanya'da polisinden huzurlu sokak uygulaması
20 Temmuz 2018 Cuma 16:42

banner108
banner238

Özellikle kavsaklar, parklar ve benzeri kamuya acık kentsel mekanlarda basta cocuklarla bazı kişilerin, araç camı silmek, insanları taciz ederek para vermeye zorlamak, mendil, cicek, hediyelik esya satısı yapmak veya dilenmek suretiyle toplumun huzur ve guvenligini tehlikeye dusurdukleri tespiti üzerine harekete geçildi. Huzurun ve kamu duzeninin devamlılıgının saglanması amacıyla ulke genelinde vatandaşların yoğun bulunduğu yerlerde es zamanlı uygulama başlatıldı.
İLÇE GENELİNDE
Emniyet Genel Mudürlüğü Asayiş Dairesi başkanlığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipler de ilçe genelinde uygulama yaptı. Uygulayama ilçe emniyet müdürlüğünden 1 komiser, 1 komiser yardımcısı, 14 polis memuru ve belediyeden ise 2 zabıta memuru toplam olmak üzere 17 personel katılımıyla kent ilçe merkezinde belirlenen bölgelerde kamu duzenini bozanlara ve kayıp cocukların bulunmasına yonelik denetimler gerçekleştirildi. 
PARKLAR VE CAMİLER
Uygulama kapsamında, Güzelyalı, Hükümet, Bankalar, İskele caddeleriyle Damlataş Yüzüncü Yıl Parkı, Sulu Park, Barış Manço Parkı, ilçenin işlek caddeleri, parkları ve camileri denetlendi. Uygulamalarda şüpheli uyandıran kişilere kimlik ve GBT sorgusu yapılırken, bazı araçlara ise durdurularak arama yapıldı. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.