banner113

Alanya'daki su sporları mercek altına alınıyor!

banner106

Antalya Deniz Ticaret Odası ile Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün iş birliği ile Alanya-Kemer ilçeleri arasında su sporları yapan inşetmeler mercek altına alınıyor. 

Alanya'daki su sporları mercek altına alınıyor!
28 Haziran 2019 Cuma 15:48

banner108
banner238

Yapılacak denetimlerde tespit edilecek tamamen kaçak işletmeler kapatılacak ve para cezaları ödemek zorunda kalacak. Yine izin verilen parkurlar dışında kaçak olarak bu işi gerçekleştirilenlerin belgeleri ise iptal edilecek.

Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, odalarına kayıtlı 250 su sporu işletmesi ve 40'a yakın dalgıç olduğunu ifade ederek, su sporu etkinliklerinin Kemer ile Alanya arasında yoğunlaştığının altını çizdi.

Çetin, Maalesef iki türlü kaçak var. Tamamen kaçak olanların yanında bir de belgesi olmasına rağmen parkur alanının dışında faaliyet gösterenler var. En büyük sıkıntı ise tamamen kaçak faaliyet gösterenlerden yana. Bu konuda Antalya Turizm İl Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yapacağız. İl Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşme neticesinde, denetimler sıkı bir şekilde yapılacak. Su sporlarında kaçağın önüne bu şekilde geçmiş olacağız"

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.