banner113

Alanya'daki yerleşik Almanlar, yüz güldürdü

banner106

Alanya'da yerleşik yaşayan Almanların büyük katkı sağladığı kermeste satılan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaşırken elde edilen gelir de sokak hayvanları için harcandı.

Alanya'daki yerleşik Almanlar, yüz güldürdü
17 Mayıs 2018 Perşembe 18:08

banner108
banner238
Alanya'da yaşayan yerleşik Almanların katkısıylasokak hayvanları ve ihtiyaç sahibi kimsesiz insanlar için kermes yapıldı. Kermeste 1 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan 2'nci el kıyafetler, ev eşyaları ve Alman pastaları büyük ilgi gördü. Solist Sonat Durukan ve Samatyalı Kantocu Aysun Işık da seslendirdikleri şarkılarla kermese renk kattı. 
İKİNCİ EL EŞYALARI
Her ayın 2'nci pazar günü Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde bir restoranda kermes düzenlediklerini söyleyen Handan Kanak, "Küçük ev aletleri, kitaplar, giysiler ve ev süs eşyaları gibi ürünler sergiliyoruz.'İkinci el eşyalar' diyoruz ama çoğunlukla temiz eşyalar ve hiç kullanılmamış olanları da oluyor. Sokak hayvanları için satılan ürünlerden kendi mahallesinde bulunan ihtiyaç sahipleri komşularına kıyafet alanlar da çok oluyor. Böylece kermes ziyaretçileri bir ürün alarak iki fayda sağlamış oluyorlar" dedi. 

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.