banner113

Alanya ilk 3'te yer aldı!

banner106

Türkiye’de en çok Mavi Bayrak sahibi bölgeler sıralamasında 73 nokta ile ilk 3’te yer alan Alanya’da, mavi bayrak sahibi tesisler Konaklı Titan Select Otel’de Mavi Bayrak 2019 Yılı Değerlendirmesi 2020 Yılı Başvuruları toplantısında bir araya geldi.

Alanya ilk 3'te yer aldı!
02 Aralık 2019 Pazartesi 17:29

banner108
banner238

2019 yılı sezon sonu değerlendirmesini yapmak ve 2020 Mavi Bayrak başvuru sürecini değerlendirmek amacıyla Konaklı Titan Select Otel’de Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TURÇEV) Antalya İl Koordinatörlüğü ve Alanya Belediyesi işbirliği ile toplantı düzenlendi. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, TURÇEV Antalya İl Koordinatörü Lokman Atasoy, turizmciler ve Mavi Bayrak sahibi tesislerin temsilcileri katıldı. Başkan Yücel’in açılış konuşmalarıyla başlayan değerlendirme toplantısı İl Koordinatör Yardımcısı Mustafa Ergiydiren’in sunumuyla devam etti. Sunum içeriğinde 2019 yılı sezon değerlendirmesinin yanı sıra 2020 yılı Mavi Bayrak Online Başvuru Sistemi hakkında da bilgilendirme yapılıp, mavi bayrak kriterleri ile ilgili detaylara yer verildi.
BAŞKAN YÜCEL: “İLGİYİ ARTTIRMAK İSTİYORUZ”
Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi olarak çevrenin korunmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında kurum olarak uzun yıllardır kent ölçeğinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Yücel: “Halk plajlarımızın mavi bayrak sorumlusu olarak devam ettiğimiz sürecimize 2017 yılı itibariyle Mavi Bayrak Yerel Sorumlusu olarak devam ediyoruz. 2020 yılı itibariyle de mavi bayraklı plajlarda aynı denetim programının uygulanarak verimliliğin devamını sağlamak amacıyla çevrenin korunması dair çeşitli çevre etkinlikleri düzenleyeceğiz ve ilgi alakayı arttıracağız” dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.